Descoperă frumusețea în culoarea anului 2019!

Noua culoare a anului 2019 aleasă de Institutul Pantone, autoritatea internațională în domeniul culorilor și sistemelor de culori, este CORAIUL cu irizații aurii (Pantone 16-1546), o infuzie de energie, prospețime și optimism ce îndeamnă la aventură și descoperirea bucuriilor și frumuseților vieții.

Culoarea anului 2019, Descoperiți cu Notino culoarea anului, Notino și culoarea anului 2019

 Sărbătorile de iarnă cu toată frumusețea și agitația lor ne pregătesc perfect pentru a începe noul an cu note pozitive, într-o atmosferă proaspătă și învigorantă. Tot ce aveți nevoie pentru infuzia de energie a noului an este o baie relaxantă folosind bilele cremoase pentru baie Greenum Sexy . Consistența lor cremoasă și aroma lor proaspătă, vă vor fermeca cu siguranță! Și de ce să nu adăugăm o extra prospețime acestui ritual? Lumânările parfumate Yankee Candle Garden By the Sea vă vor umple de vitalitate pregătindu-vă pentru a începe noul an în plină energie.

Reprezentanții Institutului Pantone au descris coraiul cu irizații aurii: „o reprezentare a unui sentiment în spiritul vremurilor de azi”. Într-adevăr. coraiul anului 2019 ne invită să visăm la apusuri liniștite de soare și ne învăluie în parfumul frumuseții și libertății. Precum o face și parfumul Lancôme La Vie Est Belle, un parfum dulce, floral-fructat ce vă face inima să zâmbească prin tonurile centrale de iris, iasomia mătăsoasă și flori de portocal.

Culoarea anului 2019, Descoperiți cu Notino culoarea anului, Notino și culoarea anului 2019

 Coraiul este o culoare plină de optimism și căldură ce ne fascinează mintea și ochii cărora trebuie să le acordăm îngrijirea necesară pentru a ne putea bucura pe deplin de vitalitatea anului acesta. Puteți conta pe crema de ochi hidratantă Clinique All About Eyes Rich, ce îngrijește pielea din jurul ochilor, oferind nutriție și hidratare acestei zone sensibile. Pentru că 2019 radiază de prospețime și strălucire, fondul de ten Double Wear Stay-in-Place, de la Estée Lauder vă garantează un ten proaspăt și hidratat în perfect acord cu irizațiile aurii ale coraiului. Un plus de strălucire? Alegeți cu încredere paleta cu cremă iluminatoare Mini Chocolate Peach And Glow, de la I Heart Revolution sau fardurile strălucitoare cu rezistență de lungă durată Life On the Dance Floor, de la Makeup Revolution.

Cu siguranță, nu putem trece cu vederea rujul hidratant Pure Color Envy, Estée Lauder iar pentru cele mai îndrăznețe dintre noi, adăugați un plus de culoare și energie pozitivă coafurii dvs. cu Colorista Hair Makeup, L’Oréal Paris.

Acum, că am descoperit împreună produsele Notino pline de efervescență în ton cu noua culoare a anului 2019, suntem perfect pregătiți și energizați pentru aventurile ce vor urma!

Să strălucim cu Notino!