De ce să ne răsfățăm pielea cu un peeling cu zahăr și cu cafea?

Există oare vreo femeie care nu și-ar dori o piele perfect catifelată? Ce putem să facem ca pielea noastră să rămână mătăsoasă și sănătoasă? Da, cremele și uleiurile scumpe pot fi de folos, însă și mai important este să oferim pielii noastre un peeling de corp, pentru a îndepărta celulele epiteliale moarte. Peeling-urile pot fi compuse din multe ingrediente, însă noi vrem să vă prezentăm cele care sunt cele mai delicate – exfoliantele cu zahăr și cafea. Știm foarte bine că acestea vă vor putea ajuta și pe dvs. și că vă veți îndrăgosti de ele.

peeling pentru corp, exfoliante, notino

De ce folosim exfoliante pentru corp

Toți acordăm o mare atenție îngrijirii tenului, însă nu ar trebui să neglijăm nici pielea. Aceasta deoarece și pielea noastră are nevoie să fie exfoliată periodic, pentru a fi sănătoasă, catifelată și proaspătă. Peeling-ul pentru corp ajută la înlăturarea celulelor epiteliale moarte, astfel încât acestea să poată fi înlocuite cu unele noi și sănătoase, iar acest lucru are multe beneficii. Vă întrebați atunci, care sunt beneficiile peeling-urilor?

· Curăță temeinic pielea și ajută la desfundarea porilor, care au tendința să se astupe din cauza excesului de celule epiteliale moarte și, ca rezultat, cauzează acnee.
· Datorită masajului periodic și a fluxului sanguin mai intens, au un efect pozitiv asupra celulitei.
· Pielea devine perfect netedă și arată vizibil mai sănătoasă și mai proaspătă.
· Acționează preventiv împotriva firelor de păr crescute în interior.
· Facilitează absorbția altor produse de îngrijire.
· Facilitează regenerarea pielii.
· Sporesc fluxul sanguin.

SFAT: Exfolierea este perfectă și ca îngrijire înainte de a vă bronza și în timpul bronzării. Mulțumită îndepărtării periodice a celulelor epiteliale moarte, bronzul dvs. va fi uniform și fără nicio pată!

Cum să ne exfoliem pielea

Credeți-ne, nu este deloc greu! Peeling-ul se aplică întotdeauna doar pe pielea udă sau umedă. Aceasta deoarece nu este bine să frecați pielea uscată, deoarece o veți irita. Exfoliantul se poate aplica cu mâna sau cu un accesoriu special, cum ar fi un burete obișnuit, o perie de corp delicată sau un burete natural. Peeling-ul se aplică pe întregul corp, însă, dacă doriți să preveniți celulita, acordați mai multă atenție coapselor și feselor. Fiți atentă la zonele cu fire de păr delicate, cum ar fi, de exemplu, brațele. Altfel se poate întâmpla ca particulele exfoliantului să se lipească de acestea și să vă depileze din greșeală părul.

Exfoliant din zahăr

De ce iubim exfoliantele din zahăr? Un mare avantaj este faptul că acesta conține o cantitate mare de ingrediente naturale și că sunt potrivite pentru toate tipurile de piele. Știm că cei care au o piele mai uscată sau mai sensibilă nu reacționează prea bine la peeling. Însă peeling-ul cu zahăr poate fi o variantă bună. Desigur, este important să reținem că depinde foarte mult de tipul și de starea individuală a pielii. Exfoliantul din zahăr reprezintă una dintre cele mai blânde alegeri, în ceea ce privește peeling-ul.

Ce nu avem voie să uităm: Chiar dacă pielea noastră iubește peeling-urile din zahăr, nu este suficient doar să turnați zahăr în apă, pentru a crea acest peeling. Magia constă în combinația mai multor ingrediente, cum ar fi zahăr, uleiuri nutritive și alte ingrediente de îngrijire. Particulele zahărului freacă ușor pielea și, astfel, îndepărtează celulele epiteliale moarte; de aceea, avem nevoie și de ingrediente blânde, cu efect calmant.

În cazul în care vă place mirosul de fructe și doriți să simțiți atmosfera de vară în timpul dușului sau al băii, încercați exfoliantele din zahăr Body Scrub Mango & Sugar sau Body Scrub Raspberry & Sugar, de la brandul Organic Shop. Parfumul fructelor tropicale este prezent și în scrub-ul Ziaja Jeju Young Skin, care va îngriji pielea datorită uleiurilor din camelie și a untului de shea.

SFAT: Doriți să vă răsfățați nu doar pielea, ci și tenul, cu un peeling din zahăr? Dați-i o șansă exfoliantului Saffee Cleansing Melting Jelly Scrub. Acest peeling de înaltă calitate vă va curăța eficient pielea, iar, datorită particulelor mici, o va face într-un mod cât se poate de delicat. Mulțumită conținutului de scualenă, va și hidrata tenul în profunzime.

Exfoliant din boabe de cafea

Exfoliantul din boabe de cafea este secretul tuturor iubitorilor de cafea bună, însă nu doar aceștia ar trebui să îi dea o șansă. Dar așteptați, înainte să vă duceți în bucătărie și să turnați boabe de cafea pe corp, este important de menționat un lucru. Cafeaua în sine nu are multe efecte benefice asupra pielii. De aceea, peeling-urile cu cafea conțin și ceva zahăr și uleiuri nutritive.

De ce ar trebui să efectuați și dvs. un peeling cu cafea? Cafeaua nu doar că împiedică deshidratarea pielii, ci o și regenerează. Însă și cafeina conținută în boabele de cafea are multe beneficii. Un beneficiu este faptul că aceasta mărește fluxul sanguin, datorită căruia se vor elimina din corp toxinele și alte substanțe nocive. Cafeina este, pur și simplu, un antioxidant foarte eficient. În plus, aceasta conține minerale și vitamine, de exemplu unele vitamine din grupa B. Multe persoane preferă peeling-urile cu cafea și datorită efectelor pozitive asupra celulitei.

SFAT: Citiți cu atenție din ce tip de cafea a fost fabricat exfoliantul respectiv. Varietatea Robusta conține o cantitate mult mai mare de cafeină, comparativ cu alte varietăți, de aceea și efectele acesteia vor fi mult mai puternice.

O adevărată comoară în lumea peeling-urilor este exfoliantul Organic Shop Organic Coffee & Sugar, în care veți găsi un amestec de boabe de cafea, cu uleiul din aceste boabe și zahăr. În acesta nu veți găsi nici urmă de sulfide sau de silicon. În cazul în care sunteți în căutarea unei mâini de ajutor pentru pielea foarte uscată, încercați scrub-ul BodyBoom Original. Acesta conține nu doar cafea, ci și zahăr din trestie, sare din Himalaya și, desigur, uleiuri naturale.

Vreți să savurați un peeling care nu miroase doar a cafea? Peeling-ul din zahăr, cu boabe de cafea, Dr. Feelgood BIO va fi alegerea ideală, deoarece are și o aromă delicată de vanilie.

Ce ziceți, v-ați ales deja peeling-ul ideal? V-ați îndrăgostit de unul cu cafea, de unul cu zahăr sau, poate, de total altceva? Spuneți-ne și nouă!