Cum să te parfumezi în sezonul petrecerilor

parfum

Sezonul de iarnă aduce o mulțime de evenimente indoor, de serate și de petreceri. A venit, deci, momentul rochiei festive de seară, ceea ce impune schimbarea parfumurilor ușoare, cu unele misterioase și seducătoare. Îți arătăm cum, cu puțină planificare, reușești să eviți clasica panică gen „n-am ce să pun pe mine“ și să te bucuri din plin de sezonul petrecerilor. Explorează lista noastră festivă „Black Tie dress code“ de parfumuri cu personalitate și vei vedea cât de repede și de simplu îți găsești preferatul.

Top parfumuri pentru mica rochie neagră

Mica rochie neagră sau „little black dress“ este o ținută populară încă de pe vremea faimoasei Coco Chanel. Coco a transformat-o într-o piesă vestimentară indispensabilă, parte integrantă din viața socială a tuturor femeilor elegante. Indiferent ce rochie alegi, fie ea elegantă, minimalistă sau romantic dantelată, pentru ca look-ul tău să fie perfect, nu uita să alegi un parfum captivant, cu personalitate.

Am pregătit pentru tine 7 idei de parfumuri, cu care te vei simți regina balului oriunde vei merge.

Ideea 1: Decadența tentează

Hai să ne topim o clipă privind la ispititorul flacon al celui mai nou parfum de la Marc Jacobs, Decadence. Piesa de colecție, în formă de poșetă cu lanț de aur, este, în sine, un motiv suficient pentru a tânji după această apă de parfum. Conținutul însă te va cuceri. Frumoasa și persistenta compoziție te însoțește ca o aură, pe tot parcursul serii. Este dulce și exotică, cu baza de chihlimbar și inima de trandafiri bulgărești, cu un strop de prune și de șofran. Ideal pentru femeia - ispititoare. 

Ideea 2: Îndeplinește-ți dorința

Pentru femeia care iubește experiențele neobișnuite, parfumul Chopard Wish este alegerea perfectă. Cea care folosește această compoziție magică de flori de salcâm, cu violete și trandafiri se poate aștepta la o seară plină de dorințe împlinite. Eleganța acestui parfum îi va fascina și îi va încânta pe toți partenerii tăi de dans.

chopard wish

Ideea 3: Îmbracă-te în diamante

Diamantele sunt cei mai buni prieteni ai femeii, cânta odată Marylin Monroe. Inspirat de vraja diamantelor negre, parfumul La Nuit Tresor, de la Lancôme te învăluie într-un abur scânteietor, senzual și picant. Flaconul luxos, șlefuit ca un diamant, ascunde esențe de papirus îmbătător, de tămâie, de vanilie și de paciuli. Acestea se dezvăluie însă doar după debutul cu note de bergamotă și pere, cu o inimă de trandafiri, cu orhidee și fructe exotice. Este un delicios parfum de seară, pentru o femeie matură și inteligentă.

Ideea 4: Alege senzualitatea unui elixir de arome

Yves Saint Laurent prezintă un unic cocktail aromat, magistral compus din ingrediente atent alese. Se numește Manifesto L'Elixir și este, pur și simplu, uimitor. Conține lemn de cașmir, vanilie și ambroxan îmbătător, îmbogățite cu tuberoză, heliotrop, iasomie și bergamotă. Parfumul este, de câțiva ani, preferatul lunilor reci de iarnă, când cele care-l folosesc colectează sute de capete întoarse și de priviri admirative. Dacă alegi Manifesto L'Elixir, fii pregătită să atragi atenția, în cel mai bun sens al cuvântului.

manifesto l'elixir

Ideea 5: Provoacă la modul subtil

Femeile rafinate vor aprecia, cu siguranță, parfumul Agent Provocateur Fatale, de la cunoscutul brand londonez de lenjerie de lux. Apa de parfum Fatale este la fel de senzuală, de seducătoare și de plină de încredere, ca și lenjeria, știută numai de tine, pe care o porți sub mica rochie neagră. Parfumul este dominat de note exotice de cacao, de gardenie, de mango cu ciocolată, de paciuli și de piper roz. Se potrivește cel mai bine femeii – provocatoare.

Ideea 6: Fii scandalos de irezistibilă

Uită de îngerașii de la defilările de modă Victoria‘s Secret. Parfumul Scandalous Dare este cel mai nou membru al acestei familii de parfumuri senzuale, cu care, sigur, nu te simți ca un îngeraș. Mai degrabă ca o scandalos de irezistibilă regină a drăcușorilor. Flaconul elegant, cu decorații florale, ascunde aroma simplă, dar impresionantă, de prune, tuberoze și iasomie roz. Ideal pentru o femeie jucăușă și extrovertită.
 
scandalous dare

 

Ideea 7: Uneori, mai puțin înseamnă mai mult

Brandul francez de parfumuri de nișă Serge Lutens a creat o maiestuoasă regină a parfumurilor de seară, cu arome de fructe și lemnoase. Apa de parfum unisex Féminité du Bois are un flacon al cărui look minimalist ascunde un cocktail luxos de ingrediente de înaltă calitate, cu o structură complexă. Rezultatul este un parfum mătăsos, discret și captivant, cu o durabilitate fără compromisuri. Compoziția Féminité du Bois conține note de cuișoare, de ylang-ylang, de trandafiri, de violete, de cedru și de benzoin. Minimalismul său elegant va deveni semnătura ta personală.

Oriunde mergi, fii tu însăți. Și nu uita să te bucuri de fiecare minut!