Cum să prelungim bronzul strălucitor de vară?

Dacă deja ați obținut bronzul mult dorit, cu siguranță vreți să-l păstrați cât mai mult ca un mult râvnit trofeu de vacanță. Am ales câteva produse ce curăță și hidratează pielea și prelungesc durata bronzului pentru ca vara să dureze... un pic mai mult.

Bronz de vară strălucitor, Notino, Produse pentru bronz

 

Pregătirea pielii

Asigurați-vă un bronz de durată cu o cremă ce oferă pielii hidratare și catifelare înainte și după expunerea la soare. St.Tropez Prep & Maintain conține ingrediente special concepute pentru intensificarea și uniformizarea bronzului.

Bronz de vară strălucitor, Notino, Produse pentru bronz

 

Curățare delicată

Îndepărtați delicat urmele de sare de mare sau creme de soare cu gelul Collistar After Sun. Formula sa inovatoare cu ingrediente naturale este ideală pentru curățarea delicată a pielii deja expuse la soare.

Strălucire

Vreți un ulei de corp satinat ce se absoarbe rapid și evidențiază strălucirea aurie a pielii bronzate? Lancaster Tan Maximizer are efecte regeneratoare și reduce riscul descuamării pielii.

Calmare

Calmați pielea expusă la soare cu o loțiune lejeră ce se absoarbe rapid. Dermacol After Sun oferă pielii strălucire și hidratare datorită conținutului său de betacaroten, un ingredient cheie în obținerea și intensificarea bronzului.

Bronz de vară strălucitor, Notino, Produse pentru bronz

 

Hidratare fără efecte lipicioase!

Complexul hidratant din crema Astrid Sun lasă pielea catifelată și intens hidratată. Aduce un plus de regenerare prin conținutul de betacaroten ce calmează iritațiile solare și prelungește bronzul.

Tip Notino: Pe timp de vară, completați ritualul de îngrijire a pielii cu o dietă bazată pe produse bogate în betacaroten pentru un bronz de vacanță mai intens!