Culorile acestui an sunt acum doua - cum te-ai gandit sa le porti?

În acest an, pentru prima dată în istorie, culoarea anului a fost reprezentată de doua nuanțe și nu una, așa cum am fost obișnuiți până acum. Este o combinație de albastru deschis și roz Rose Quartz și Serenity.

Rose QuartzNuanțele reprezintă dorința de pace și securitate, ce stă în prim-planul preocupărilor noastre. Rose Quarts și Sernity demonstrează echilibrul intern între tonul cald al rozului și tonul rece al albastrului. Aceste două culori, forme și consistență par să fie perfecte atunci când le combini cu moda, machiajul, design-ul interior și proiectele din lumea parfumurilor. Aceste două culori indică tendința îmbinării lumii feminine și masculine într-un întreg armonios, în care își pierd diferențele de gen. După zece ani, a fost aleasă din nou gama de culori luminoase, pastelate, fine, care aduc o schimbare plăcută.

Culorile machiajului

Aceste două culori pline de pace pot fi foarte eficiente în ceea ce privește machiajul. Comparativ cu nuanța anului trecut, culoarea siciliană Marsala Wine, potrivită pentru machiajul expresiv de seară, aceste culori sunt perfecte pentru orice ocazie. În plus, pentru festivalul de primăvară, care se bazează pe machiajul natural, fresh, cele două nuanțe sunt perfecte. Tendințele acestei primăveri sunt obrajii și buzele roz, care oferă luminozitate feței. Acum nu mai este necesar să folosești fard de obraz sau iluminator.

Dacă ai crezut că nuanțele de albastru pentru ochi au dispărut, ține cont că în acest an au revenit. Culorile pastelate de albastru, în combinație cu linia neagră însoțită de un ton roz deschis în colțul ochilor oferă un look perfect. Cu acestă combinație nouă și neobișnuită, orice femeie va înflori.

Ca o sursă de inspirație am pregătit pentru tine un exemplu, iar mai jos am enumerat produsele pe care le-am folosit.

Tendinte in machiaj
Pentru machiaj am folosit următoarele produse:

1. fond de ten - Kripa Total Revive, machiaj lichid rezistent nunța 20 Light Beige

2. ochi - Bobbi Brown Pastel Brights Eye Palette paleta de culori

3. conturul ochilor - theBalm Schwing eyeliner lichid

4. mascara - theBalm What's Your Type? mascara pentru gene

5. blush - Kripa True Brilliance fard de obraz nuanța 01 Silver Pink

6. buze - Kripa Volume Intense luciu pentru buze nuanța 02 Playful Pink


bobbi brown eyeshadows

Machiajul de primăvară adăugă presiunea corectă

Ți-am arătat ce culori am folosit pentru un machiaj frumos. Însă aceste două culori nu sunt potrivite doar pentru tenul tău, ci și pentru unghii. Am ales pentru tine unul dintre brand-urile cele mai bune pentru unghii OPI, pentru a vă arăta modul în care aceste culori se prezintă pe unghiile tale. Lasă-te inspirat! Roz delicat și elegant trebuie ales pentru locul de muncă, iar albastrul pentru petrecere.


Tendințe lacuri de unghii


Albastru deschis - OPI Infinite Shine 2 lac de unghii nuanța To Infinity & Blue-Yond

Roz - OPI Soft Shades Collection lac de unghii nuanța Sweet Memories


Culori ale parfumurilor

Anul trecut, când culoarea predominantă era cea a vinului sicilian, tendința parfumului era orientală, dulce. În acest an este complet diferit. Rozul pal Rose Quartz prezintă o aromă delicată, florală, în care compoziția dominantă este redată de trandafiri și alte flori, cum ar fi bujori, iris, vanilie, floare de cireș .. Toate acestea sunt condimentate cu piper roșu sau citrice.


Sfat meu: Nou - Parfumul pentru femei Lancôme La Vie Est Belle

Culoarea albastru Serenity solicită din nou arome floral-fructate, care constituie componentele dominante ale sucurilor de fructe și flori. O altă alegere pentru acest an ar putea fi aromele florale acvatice care ascund o combinație răcoritoare de flori de apă, plante aromatice, pepene galben și flori delicate albe.

Culorile sugerate nu servesc doar ca o sursă de inspirație, ci, de asemenea, ca un ghid atunci când ești în căutarea unor cadouri, piese noi în garderobă sau cosmetice. Iată câteva dintre sfaturile mele personale legate de cele mai bune produse în nuanțele la modă care se pot cumpăra de pe notino.ro.

 

Clara