Culoarea părului în noile tendințe 2019

Un an nou, evenimente noi și, de ce nu, o imagine nouă! Descoperiți cu Notino culoarea de păr ideală pentru crearea unui look trendy în 2019.

Look trendy în 2019, Vopsea de păr Notino, Cea mai bună vopsea de păr

Doriți să vă iluminați nuanța de blond a părului sau să accentuați brunetul ce vă definește? Ori vă atrag nuanțelor de roșu intens și arămiu sau cele pastelate și cenușii? Tendințele anului 2019 pot mulțumi și pe cele mai pretențioase dintre noi. Notino a ales pentru voi nuanțele de culori de păr de top pentru 2019 ce vă iluminează și evidențiază culoarea pielii.

Coraiul cu irizații aurii

Noua culoare a anului 2019, coraiul cu irizații aurii, își pune amprenta și pe alegerile doamnelor de colorare a părului. Această culoare îndrăzneață aduce o notă de prospețime coafurii și creează un look îndrăzneț. Puteți opta pentru colorare completă cu L’Oréal Professionnel Colorful Hair Pro Hair Make-up sau pentru șuvițe discrete ce vă vor ilumina trăsăturile. Încercați cu încredere L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup pentru a crea un look proaspăt și trendy!

Brunet sau blond cenușiu

Atât nuanțele de blond cât și cele de brunet se vor putea bucura pe deplin de tentele cenușii ale tendințelor colorării părului în 2019. Umbrele cenușii create pe toată lungimea părului dar mai accentuate la vârfuri dau profunzime și o notă misterioasă acestui look. Puteți opta pentru I Heart Revolution Rainbow Shots, un șampon colorant în nuanțe cenușii.

Look trendy în 2019, Vopsea de păr Notino, Cea mai bună vopsea de păr

Negru intens

Negrul devine și mai negru! Negrul intens și negrul albăstrui vor tenta multe dintre brunete. Stilul va căpăta profunzime și îndrăzneală. Mențineți strălucirea intensă a acestei nuanțe folosind produse specifice pentru accentuarea și protejarea culorii precum Kérastase Elixir Ultime, un ulei reparator pentru păr vopsit.

Castaniu cu șuvițe aurii

Ușor de întreținut și cu un maxi efect de iluminare a trăsăturilor, castaniul cu șuvițe aurii devine una dintre opțiunile preferate ale tendințelor anului 2019. Adăugați dimensiune coafurii și definiți un look delicat și feminin folosind Collistar Magica CC, o mască tonifiantă si hrănitoare pentru păr castaniu închis și deschis.

Roșu cu nuanțe de cupru

Profunzimea nuanțelor de roșu a anului trecut capătă o notă de romantism și prospețime prin irizațiile de cupru ale șuvițelor ce dau volum coafurii și creează un stil plin de vitalitate. Optați pentru produse specifice de îngrijire a părului colorat ce vor menține culoarea și strălucirea acestei nuanțe precum balsamul pentru intensificarea părului roșcat de la Wella Professionals Invigo Red Recharge.

Baby blond

Blondul anului 2019 vine cu nuanțe variate: de la blondul delicat, așa numitul Baby Blond, la blondul cu tonuri reci de alb și blondul miere cu irizații aurii. Folosiți produse specifice de îngrijire a părului blond pentru a da strălucire coafurii și a garanta un look proaspăt și sănătos. Încercați John Frieda Sheer Blonde Go Blonder, un balsam de intensificare a culorii părului blond sau Alcina Color Gold, un șampon pentru nuanțe calde de blond.

Culori pastelate și șuvițe multicolore

Lăsați imaginația să vă ghideze în crearea unui look original și exuberant folosind Wella Professionals Color Fresh Create pentru a crea șuvițe colorate pline de vitalitate. Pastelurile se potrivesc oricărui tip de ten și evidențiază trăsăturile iluminându-vă întregul look. Pentru un efect pastelat discret, blondele pot opta pentru spray-ul tonifiant pentru păr blond Schwarzkopf Professional Blondme.

Versatilitatea anului 2019 în materie de culori de păr nu este de ignorat iar Notino vă vine în ajutor în alegerea produselor ideale pentru crearea noului look ce vă va umple de vitalitate și energie pozitivă pe tot parcursul anului.