Culoarea anului 2018: Culoarea Ultra Violet domină moda, machiajul și lumea parfumurilor

ultra violet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Este mistică, vizionară, originală și provocatoare în mod dramatic. După verdele răcoritor Greenery de anul trecut, a venit rândul intensei nuanțe Ultra Violet. Această variantă de mov transcende acum toate tendințele modei: de la design de interior și îmbrăcăminte, până la machiaj, lacuri de unghii și parfumuri de un violet misterios.

ultra violet

 

 

 

 

 

Noua culoare Pantone a anului prevestește că nu vom avea, în nici un caz, un an plictisitor în universul frumuseții. Violetul este culoarea schimbărilor majore și personalizează orice look. Indiferent dacă alegi rujul, ghetele sau cerceii de culoare violet, sigur vei atrage atenția. Cum purtăm corect culoarea Ultra Violet?                                                                                       

Culoarea anului și moda

Culoarea anului trecut nu s-a potrivit oricui, însă Ultra Violet poate fi realmente purtată de către oricine. În special doamnele cu pielea deschisă la culoare pot purta rochii, jachete sau pulovere violet, bucurându-se de succes. Dacă ideea ți se pare prea îndrăzneață sau dacă deviza ta este „mai puțin înseamnă mai mult“, încearcă o poșetă, un fular sau o pălărie violet. Pentru un accesoriu perfect, alege ochelari sau cercei violet, care îți vor conferi un plus de șic ideal.

Magia culorii Ultra Violet se bazează pe combinația potrivită cu celelalte culori. Se armonizează perfect cu griul, lângă care arată foarte sofisticat. Împreună cu nuanțe metalice, dă o impresie de mare lux. Asortat cu verde, conferă look-ului tău un aer profund și, totodată, eteric. Iar, dacă dorești să faci impresie și să provoci puțin de la prima vedere, contrastează violetul cu galben. Atunci chiar că nu te va trece nimeni cu vederea.

culoarea anului 2018

 

 

 

 

 

 

 

Ultra Violet și machiajul

Violetul este perfect pentru machiaje intens seducătoare. Fardurile violet nu se potrivesc doar ochilor verzi. Pentru un rezultat reușit, trebuie doar asortate cu nuanțe neutre. Încearcă o nuanță de maro, de exemplu, din paleta Makeup Revolution Pro HD, în nuanța Dynamic.
 

Fardurile violet ți se par prea îndrăznețe pentru stilul tău? Atunci înlocuiește conturul de ochi clasic negru cu unul violet - și vezi ce se întâmplă. Stiliștii lucrează anul acesta și cu rimelul violet. Nu este nevoie să-l aplici pe toată lungimea genelor, este suficient doar pe vârfuri!

Poți încerca și un ruj sau un luciu de buze violet, care vor fi trendy, mai ales în sezonul de toamnă. Foarte frumos arată rujul lucios L'Oréal Paris Infallible, în nuanța Violet Parfait. Spre deosebire de umbrele de ochi violet, buzele violet se potrivesc mai bine tenurilor măslinii. Să nu uităm nici de mâini. Lacul de unghii violet arată minunat, în orice ocazie.

cosmetice violet

 

 

 

 

 

 

 

Parfumuri violet

Anul 2018 va fi sub semnul parfumurilor de un purpuriu profund. Vei fi în tendințe, dacă te dai cu parfumuri cu note intense de flori violet. Violetele, irisul, salvia și lavanda sunt anul acesta la modă. Ce-ar fi să încerci Bvlgari Omnia Amethyste, cu tonuri elegante de iris și cu un flacon rafinat, de culoarea ametistului?

Esența aromată numărul unu a acestui an este iasomia, ingredient favorit al senzualelor parfumuri orientale. Tocmai aceste parfumuri, adesea ambalate în flacoane memorabile, vor da tonul anul acesta.

Sfatul nostru: Dacă vrei să folosești culoarea anului cât mai mult, încearcă tonuri de violet și în păr: de exemplu, folosind spray-ul L'Oréal Paris Colorista Spray, în nuanța Lavender. Noi credem că părul violet arată superb. Ție cum îți place culoarea anului 2018?