Creme depilatoare: pentru netezimi de catifea

Îndepărtarea firelor nedorite poate fi eficientă, comodă și nedureroasă. Ajunge să „chemați la arme“ cremele de depilare speciale. Datorită acestora, pielea devine netedă în doar câteva minute și nu se irită la fel de mult ca în cazul unui aparat de ras obișnuit.

corp, depilare, epilare, produse

Cum acționează crema depilatoare

Cremele pentru îndepărtarea firelor de păr, destinate atât femeilor cât și bărbaților, conțin substanțe chimice care slăbesc părul la suprafața pielii, pentru a-l „trage” ușor, folosind o spatulă specială. Este o soluție confortabilă, nedureroasă și extrem de rapidă. Cele mai bune creme depilatoare necesită doar câteva minute, pentru a-și face efectul!

Alegem crema pentru depilarea firelor nedorite

Alegerea cremei depilatoare depinde de tipul de piele. Pentru o piele sensibilă, folosiți o formulă specializată, cum ar fi Veet Silk & Fresh sau Veet Natural Inspirations, cu substanțe active cum ar fi aloe vera și vitamina E, care protejează împotriva iritațiilor, hidratează și ajută la calmarea pielii sensibile.

Alegerea depinde și de zona pe care doriți să o eliberați de păr. Cosmeticele specializate, sub formă de creme depilatoare pentru față, creme depilatoare pentru mustață sau creme depilatoare pentru zonele intime, sunt mult mai delicate cu porțiunile respective. De exemplu, puteți depila mai eficient părul de pe mâini, din axile sau din zona inghinală cu produsul Eveline Cosmetics Active Epil. Compoziția sa extra delicată, cu aloe vera, oferă pielii o hidratare adecvată, fără a provoca iritații sau înroșirea zonelor sensibile.

Întrucât și bărbații suferă de fire de păr nedorite, pentru ei au fost create creme speciale pentru înlăturarea părului, cum ar fi Veet Men Silk & Fresh. Ingredientele acestora au un efect dirijat asupra părului mai gros al bărbaților, fără a irita pielea.

Cum folosim corect crema depilatoare

1. Înainte de a începe depilarea, aplicați puțină cremă pentru înlăturarea părului pe o porțiune mică de piele, pentru a testa dacă nu vă provoacă alergie.

2. Dacă totul este în ordine, întindeți crema pe zona dorită, într-un strat suficient de gros și lăsați-o să acționeze, conform instrucțiunilor producătorului. Nu depășiți niciodată timpul specificat! Produsele chimice din produs pot provoca iritații.

3. La expirarea duratei specificate, trageți firele de păr împreună cu crema, folosind spatula inclusă. Spălați bine zona depilată și folosiți un produs calmant adecvat.

Sfatul nostru: Stop creșterii firelor sub piele

Întrucât depilările repetate slăbesc creșterea noilor fire de păr, este posibil ca acestea să nu aibă puterea de a ajunge la suprafață și pot crește pe sub piele. De aceea, ungeți pielea suficient, de preferință folosind creme împotriva creșterii părului și exfoliați-o în mod regulat sau masați-o cu o lufa, care ajută firele să „încolțească”.

Ce ziceți, schimbați aparatul de ras cu o cremă depilatoare? Împărtășiți-ne experiența dvs. cu diverse creme de epilare. Care credeți că este cea mai eficientă?