Crema pentru piele sensibila testata de Barbara

Care sunt produsele ce le găsim esențiale, importante și indispensabile în domeniul cosmeticelor de înfrumusețare? Dar pentru îngrijirea părului? Sau a pielii? Ai citit toate articolele noastre ce prezintă îngrijirea mâinilor și a unghiilor? Ești fericit deoarece ai o gamă variată de produse de machiaj și parfumuri? Dar hai să dicutăm de momentul când devii părinte, acest domeniu te stresează când vine vorba de produse de îngrijire a pielii bebelușilor. Copilul nu poate fi considerat un "cobai" pe care să încerci o nouă cremă, un ruj extravagant, un parfum nou (așa cum facem pe pielea noastră). Să încerci o nouă cremă pe pielea copilului tău nu este distractiv, ci este o responsabilitate. Prin urmare, iată câteva perspective și sfaturi pentru a te elibera puțin de această responsabilitate.

cosmetice pentru copii

Crema protectoare pentru față Sebamed Baby Care

Produsele brand-ului Sebamed sunt concentrate pe pielea sensibilă de la începuturile sale, în anii cincizeci ai secolului trecut, când s-a îngrijit de pielea eczematică cu utilizarea componentelor alcaline libere. Din propria mea experiență pot confirma faptul că această cremă Baby Sebamed a fost într-adevăr proiectată cu atenție pentru micii consumatori.

Consistența produsului se remarcă prin faptul că nu este foarte groasă și uleiosă, iar mirosul este neutru. Este într-adevăr o minune ce face ca pielea copilului tau să fie chiar mai moale decânt în general. Ideea acestui produs este să nu schimbe mirosul pielii copilului tău, ci, mai degrabă, să promoveze propriul miros al acestuia. Este neplăcut când mirosul cremei se amestecă cu cel de mâncare, pielea celui mic nemaiavând mirosul plăcut cu care suntem obișnuiți. Acum, pentru el, poți alege crema potrivită, și totuși perfectă, ce orferă o aromă plăcută, iar noi îți recomandăm Baby Sebamed. Acest produs este recomandat și în cauzul masajului facial. Aroma cremei este liniștitoare, plăcută nu numai pentru tine, ci și pentru copilul tău.

Consider că foarte bune cosmetice pentru copii sunt și celelalte produse ale brand-ului Sebamed. Așa că, dacă ești în căutarea unui produs de calitate care să merite toți banii, poți alege produsele acestui brand fără probleme.

 

sebamed baby care

 

Crema de față Weleda Baby and Child - pentru copil și pentru tine

Crema de față cu gălbenele Weleda Baby and Child este potrivită pentru pielea sensibilă și poate fi utilizată atât de către copii din prima zi de viață, urmate de sugari, copii mici, și așa mai departe, dar de asemenea și de tine! Este blândă cu pielea sensibilă, pur și simplu nu trebuie niciodată să îți mai faci griji. Crema este hrănitoare și oferă pielii un aspect extraordinar.

Crema conține ulei de migdale naturale, care păstrează pielea suplă. Hidratează frumos pielea bebelușului, este lipsită de conservanți, este ușoară în consistență și ușor de întins. Vei aprecia acest produs mai mult decât copilul tău. Pentru propria piele este ușor de aplicat, dar bineînțeles pentru pielea copilului este ideală.

Un alt bonus pe care îl are Weleda Baby and Child este acela că se absoarbe bine în piele fără să lase urme pe piele sau în palme. Mai mult, are un parfum frumos și curat ca și cel al copilariei.

 

weleda baby and child

 

BIODERMA ABC Derm Cold Cream

BIODERMA ABC Derm Cold Cream este de neînlocuit pentru mine mai ales în timpul iernii (dar poate fi, de asemenea, utilizat în vreme favorabilă). În timpul lunilor de iarnă este necesar să protejezi pielea la fel de atent ca și în timpul verii, dar de alte influențe. Fiecare mamă încearcă să se asigure că frigul nu deranjează copilul, verificând adesea mâinile, picioarele, spatele, însă de puține ori partile acoperite ale corpului, care pot îngheța destul de incomod. Acest produs ajută în astfel de situații, absorbindu-se frumos, însă lăsând pielea hidratată. Toate acestea BIODERMA ABC Derm Cold Cream le oferă. În general mamele sunt stresate ca pielea copilului să miroasă bine, însă nu parfumat, tocmai de aceea BIODERMA ABC Derm Cold Cream conține uleiuri de înaltă calitate, care nu au niciun miros. Am apreciat acest brand, mai ales în timpul iernii, însă nu mă voi opri din utilizat nici în timpul zilelor calde, pentru că e minunat. Pentru iarna viitoare am de gând să cumpăr următorul lot al acestor produse miraculoase.

 

bioderma derm cold creme

 

 

 

Barbara