CK EVERYONE: Autenticitate pură

CK EVERYONE Notino, CK, EVERYONE

CK EVERYONE – o aromă unisex

Vremurile se schimbă, iar generația nouă a dat lumii o calitate proaspătă și tinerească. Ceea ce contează acum nu sunt etichetele și clasificările de gen, ci autenticitatea nelimitată, individualitatea și unicitatea care sfidează stereotipurile și normele sociale. Nemulțumiți de status quo, tinerii de azi prețuiesc ideea de finalitate și tind în mod conștient spre un stil de viață prietenos cu mediul și sustenabil pentru a face din planeta noastră un loc mai bun.

CK EVERYONE Notino, CK, EVERYONE

O aromă curată și proaspătă

Gândindu-se la tineri și inspirat de sentimentul lor de provocare determinată și cu sens, celebrul parfumier de top Alberto Morillas a creat o aromă vizionară de citrice care combină portocala organică, senzualul patchouli, cedrul și ghimbirul crocant pentru o senzație neutră, complet transparentă. Prin armonia și prospețimea ceaiului albastru și notele de apă proaspătă, parfumul de zi transmite ideea de individualitate promovând diversitatea fără impuneri și participarea deschisă la multitudinea de comunități.

CK EVERYONE Notino, CK, EVERYONE

Calvin Klein – vegan și natural

Reprezentativ pentru vremea sa, CK EVERYONE exprimă conștiința tânără îmbrățișând atitudinile moderne spre sustenabilitate. Aroma unisex este complet vegană – conține ingrediente de origine naturală, iar ambalajul este realizat din materiale reciclabile care pot fi ulterior reciclate după scoaterea pompiței. Ambalaj reciclabil și responsabilitate față de mediu În lumea modernă în care vibrează energia tinerească, fremătând de mișcarea culturală, granițele au cedat în favoarea sincerității cu propriul sine și cu ceilalți. Îmbrățișează și autenticitatea curată și exprimă-ți iubirea față de tot ceea ce însemni cu noul parfum CK.

CK EVERYONE: Iubesc tot ceea ce sunt eu

Noul parfum CK combină aroma de portocală proaspătă, citrică, senzualul patchouli, notele lemnoase profunde pentru o senzație curată, transparentă și complet neutră.