Cele mai bune uscătoare de păr: care merită cu adevărat investiția?

Ce articol din arsenalul dvs. cosmetic poate fi considerat indispensabil? Categoric uscătorul de păr! Indiferent dacă vă uscați părul zilnic sau doar săptămânal, este important să-l protejați. Iar protecția sa începe cu alegerea unui uscător de păr bun. Ce-ar trebui să știți, înainte de a face achiziția? Vă ajutăm să vă alegeți cel mai bun uscător de păr, pas cu pas!

 

uscător de păr

Cum alegem un uscător de păr

Când introduceți cuvintele „uscător de păr“ într-un motor de căutare, pe ecran apar nenumărate variante, cu forme, dimensiuni, culori și numere care de care mai confuze. De aceea, este de preferat să știți exact ce doriți. Căutarea dvs. va fi astfel mai precisă și mai reușită! Din start vă ajută, de exemplu, împărțirea în funcție de scop, în uscătoare pentru casă, profesionale și uscătoare de voiaj.

Un alt factor foarte important este categoric puterea foehnului. Cu cât este mai mare, cu atât fluxul de aer în aparat este mai rapid, iar timpul de uscare este mai scurt. Alegeți-vă un foehn cu suficientă putere încât să nu vă expuneți inutil părul la căldură excesivă. O putere între 1.400 și 1.800 W poate fi suficientă, dar pentru un păr foarte des, 1.800 W ar fi de preferat. Dacă aparatul are o putere de 2.000 W și peste, este vorba, cel mai probabil, de un uscător de păr profesional.

Importantă este și posibilitatea de a regla temperatura. De ce? Dacă aveți părul des și puternic, veți aprecia temperaturile mai înalte, pentru ca uscarea părului să nu dureze toată ziua. Pentru părul fin și fragil, temperaturile scăzute sunt ideale, pentru că evită deteriorarea. Simplu și concis: cu cât mai fin părul, cu atât mai scăzută temperatura.

Depinde de material

Chiar dacă un uscător nu intră în contact la fel de strâns cu părul ca, de exemplu, placa, părul dvs. va aprecia un material de calitate superioară.

Elementele de încălzire ale uscătorului pot fi din metal, care este mai ieftin și distribuie căldura inegal. Turmalina oferă părului o uscare mai blândă, iar, dacă doriți ceva și mai sigur, care să nu afecteze structura părului, apelați la ceramică. Dacă sunteți în căutarea unor produse profesionale, cel mai bun uscător de păr va fi probabil din titan, datorită ușurinței materialului, care vă simplifică munca zilnică.

TOP 5: Cele mai bune uscătoare de păr!

Știți acum ce vreți și sunteți pregătită să vă alegeți ajutorul ideal pentru un păr frumos? Perfect! Uitați-vă la selecția noastră de TOP, care vă ajută să găsiți cel mai bun uscător de păr, special pentru dvs.

Ca foehn de bază, încercați BaByliss Rose Blush 2200 5337PRE, care este nu doar frumos și roz, ci și delicat cu părul. Aveți atât viteza, cât și temperatura ferm sub control, iar coafura dvs. va fi gata cât ai clipi din ochi!

Dacă diminețile dvs. sunt, de regulă haotice, Rowenta Beauty Powerline CV5090F0 este cea mai bună opțiune. Vă copleșește cu puterea sa de 2.300 W, care usucă părul practic instantaneu. Datorită suprafeței ceramice a grilei, nu stresează inutil părul, lăsându-l frumos și strălucitor.

Un alt uscător de păr de calitate este, cu siguranță, Bellissima My Pro Ceramic P5 3800. Dispune de grilă cu suprafață ceramică și de funcția de ionizare. Fiind un uscător de păr ionic, eliberează în păr ioni încărcați negativ, care închid suprafața firului. Coama dvs. este mai bine protejată de căldură, fiind astfel mai hidratată și mai strălucitoare. Care este ultimul plus? Datorită unei hidratări mai bune, vă puteți lua adio de la detestata electrizare!

Un alt uscător cu ionizator profesional, călduros recomandat, este și Valera Swiss Metal Master 2000 Ionic. Veți aprecia motorul său ultra puternic, fluxul de aer rapid, și termostatul de siguranță, care oprește automat aparatul în caz de supraîncălzire. Iar concentratorul îngust este excelent pentru coafarea detaliilor.

Nici foarte ușorul uscător silențios Parlux Alyon Ceramic & Ionic nu a omis funcția de ionizare. Chiar dacă este clasificat drept aparat profesional, punem pariu că veți aprecia cel mai mult varietatea de culori disponibile. Care se asortează cel mai bine cu baia dvs.?

Cum uscăm corect părul

Chiar dacă alegerea corectă a aparatului este cheia succesului, nu este, în niciun caz, totul. Uscarea frecventă a părului poate deveni mai ușoară folosind multe alte mici secrete. Care sunt acestea?

• După spălare, uscați delicat părul în prosop, dar nu-l frecați, pentru a nu-l încurca și a nu-l rupe.
• Dacă vreți să uscați părul imediat, peste balsamul fără clătire este necesară aplicarea unui produs de protecție termică.
• În prima fază, selectați o temperatură medie sau mare, pentru a scăpa rapid de umezeala din păr.
• Odată ce părul este ceva mai uscat, luați o perie și periați-l.
• Apoi separați părul și uscați-l șuviță cu șuviță, în funcție de forma dorită. Procedați de la ceafă spre creștet.

Sigur trebuie să ne gândim și la faptul că modul de uscare a părului este individual și depinde de tipul părului nostru. De exemplu, la uscarea părului creț, este indispensabil un uscător cu difuzor.