Cele mai bune periuțe de dinți sonice: am ales pentru dvs. TOP 5!

Recunoaștem: îngrijirea dentară este o rutină plicticoasă. Există vreun remediu? Sigur! Încercați o periuță de dinți sonică – veți vedea cum experiența periajului se schimbă radical. Zâmbetul dvs. devine mai larg – iar senzația de dinți curați este, pur și simplu, incomparabilă!

notino, periuțe de dinți, îngrijirea dinților

Periuța sonică lucrează în locul dvs.

În copilărie, mergeam la stomatolog pentru controale preventive. Acolo am învățat cum să ne spălăm corect pe dinți și cum efectuăm corect periajul. Mereu de sus în jos, niciodată altfel. Dar nu toți avem răbdare, uneori apăsăm prea tare pe periuța de dinți sau ne grăbim și periem dintr-o parte în alta... Aceste greșeli ne împiedică să avem un zâmbet perfect. Obligativitatea de a urma exact tehnica de periaj dispare însă în momentul în care folosim o periuță de dinți sonică.

„Sonică“ înseamnă că perii vibrează rapid – și tocmai această mișcare a perilor este cea care înlătură eficient placa și bacteriile, inclusiv de pe gingii. Vibrațiile au un număr extrem de mare de oscilații pe minut (până la 31.000 de mișcări), imposibil de realizat cu ajutorul unei periuțe manuale. Apropo, această tehnică este potrivită și pentru purtătorii aparatelor ortodontice. Un alt avantaj este „cronometrul”, prin care periuța controlează respectarea duratei corecte a programului.

Cum alegem o perie sonică?

Simplu spus, cu cât numărul de oscilații pe minut este mai mare, cu atât mai bine. Dacă aveți gingii sensibile, căutați periuțe cu programe speciale pentru această problemă. Puteți alege și alte programe populare, care vă ușurează viața - pentru îndepărtarea petelor întunecate de pe dinți, pentru un plus de strălucire, cu masajul gingiilor sau pentru curățarea profundă, cel din urmă fiind ideal pentru seară.

Bineînțeles că periajul nu poate fi complet fără o pastă de dinți. Dați prioritate albirii dinților? Încercați Mediblanc Whitening, o pastă cu rezultate profesionale. Dacă puneți accentul pe gingii, vă ajută Mediblanc Healthy Gums. Pentru pasionații de tehnologie: cele mai inteligente periuțe sonice se conectează la telefonul mobil inteligent și, astfel, monitorizează periajul fiecărui dinte.

Recenziile periuțelor sonice: un ajutor de neprețuit

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune periuțe de dinți sonice, merită să citiți și recenziile. De aceea, selecția noastră de periuțe sonice de top include și câteva recenzii - restul fiind disponibile pe pagina Notino.

Philips Sonicare EasyClean HX6511/50 este cea mai bună alegere pentru tranziția de la periuța normală. La primele periaje, oscilațiile pot provoca senzații neplăcute. Periuța sonică Philips mărește însă treptat intensitatea vibrațiilor în decursul primelor 14 zile, iar dvs. vă puteți deprinde cu ea mai ușor.

„Excelent raport calitate/preț. Curăță perfect, o recomand.“ Filip

„Sunt mulțumită de performanțele acestei periuțe. Mi-ar plăcea dacă ar fi mai scurtă și mai ușoară. Nu-mi place nici că pachetul conține un singur cap de periere.“ Ronda

Oral B Pulsonic Slim One 2200 White este țintită pe albire. Mărimea compactă și husa de călătorie o fac ideală pentru cei care au nevoie să-și poată ambala oricând periuța de dinți pentru voiaj. Veți vedea că, după 14 zile, dinții devin considerabil mai albi.

„Am primit acest produs în dar și pot spune că nu mai am de gând să mă spăl pe dinți cu altceva. Rezultatul este perfect. Dinții sunt netezi și perfect curați. Sunt f.f. încântată.“ Alice

Brandul Oral B și-a câștigat deja locul de vedetă în îngrijirea dentară. Oral B Pulsonic Slim Luxe 4200 Platinum are un corp subțire, iar pachetul include o carcasă de călătorie practică. Pe lângă programele de curățare și de albire, are și unul „blând”, pentru gingii și dinți sensibili.

„Dinții mei arată mult mai curați decât cu periuța clasică. Are trei nivele de curățare, mie îmi ajunge unul singur :) Stația de încărcare servește și ca suport, iar încărcarea este treptată, fără supratensiune. Excelentă, o recomand tuturor.“ Mihai

Foreo Issa 2 este o periuță sonică din silicon, de la brandul renumit pentru produsele de îngrijire a tenului unice. „Incursiunea“ lor în zona îngrijirii dentare s-a dovedit a fi un nou succes. Periuța este dotată cu peri antibacterieni, iar rezistența sa este inegalabilă - 365 de zile de operare, la o singură încărcare. Este disponibilă în mai multe culori, vă veți îndrăgosti de cea roz - sau poate de cea turcoaz!

„O periuță de dinți absolut fabuloasă! Foarte plăcută pe gingii și, totuși, lăsă dinții curați și netezi. Este o plăcere să mă spăl pe dinți cu ea :). Apreciez designul ergonomic și manevrarea ușoară.“ Andreea

PENTRU COPII

Philips Sonicare For Kids 3+ HX6322/04, o periuță sonică pentru copiii de la vârsta de 3 ani, combină îngrijirea dentară cu distracția. Aplicația jucăușă motivează copiii la un periaj mai lung și mai minuțios. Cronometrul special prelungește treptat durata periajului - făcând învățarea mai plăcută.

„În fine, băiețelul meu se spală pe dinți cu plăcere, ba chiar din proprie inițiativă. De aceea am și cumpărat-o, era ultima noastră speranță și a funcționat.“ Paulina

„Ușor de folosit și cu o aplicație amuzantă, care-i învață pe copii să se spele corect pe dinți. Piticului nostru îi place mult.“ Ionuț