Cele mai bune parfumuri pentru mașină: Acum, drumurile lungi pot fi mai distractive!

Sunteți convins că singura variantă de a vă distra la volan este să ascultați muzică bună sau să aveți o companie grozavă? Aceste odorizante de lux, pentru mașină, vă vor convinge că, totuși, călătoriile pot fi și mai frumoase. Atunci când vă alegeți parfumul potrivit pentru mașină, aroma acestuia, care se va simți în întreaga mașină, vă poate influența starea de spirit într-un mod pozitiv. Vă stresați atunci când ajungeți târziu la ședințe, din cauza traficului? Nuanțele pudrate cu siguranță vă vor calma. Conduceți frecvent noaptea? Încercați un parfum proaspăt și piperat, cu care este clar că veți fi treaz.

parfumuri de lux pentru mașină, notino & parfumuri

O bătaie aromatică cu perne

Vă amintiți de timpurile în care ați participat la bătăile cu perne? Exact de aceste momente jucăușe vă va aminti pernuța parfumată elegantă Culti Car Aramara. Este suficient doar să o atașați cu magnetul de ventilație și, instantaneu, veți fi copleșit de un parfum lemnos și citric, de care se va îndrăgosti fiecare pasager. Stați liniștit, nimeni nu va afla că v-ați dori să aveți o bătaie cu perne cu pasagerul dvs...

O pudrieră „roz”

Dulce, pudrat, delicat. Cu aceste cuvinte am putea descrie cardurile parfumate pentru mașină, dulap sau poșetă, Notino Home Scented Cards Rose & Powder. Deja din primul moment, veți fi fermecată de culoarea baby pink și de aroma proaspătă a celor trei carduri parfumate. Însă, imediat, se va dezvălui amestecul de trandafiri, cu iris, zmeură, mosc și vanilie. Odorizantul Rose & Powder este perfect pentru toate frumusețile, care se simt ca o mică păpușă „barbie” în interior, însă, în exterior se pot comporta (atunci când este necesar) ca un strict general.

Buline, buline și...iar buline

Toți cunoaștem acei omuleți clasici pentru mașină. Însă Mr & Mrs Fragrance Niki Cashmere este puțin mai diferit. Mulțumită designului vesel al acestor omuleți, decorați cu buline, aceștia vă vor înfrumuseța fiecare călătorie. În plus, datorită nuanțelor de iasomie, de santal și de praline dulci, vă veți simți de parcă v-ați afla în nordul Indiei. Iar, atunci când parfumul se va evapora complet, puteți să vă cumpărați doar o altă rezervă! Nu va rămâne decât să o alegeți pe cea pe care o veți dori.

Forme clasice și parfumuri unisex

Pentru cei care preferă mai degrabă un design clasic și parfumuri neutre, avem două sugestii de parfumuri clasice. Prima sugestie este parfumul negru Millefiori Icon Oxygen, care miroase mai proaspăt decât cel mai proaspăt aer de munte. În acesta se ascunde un amestec armonios, de ace de pin și de coajă de lămâie – credeți-ne, de fiecare dată când vă veți așeza în mașină, vă veți simți la fel de vitalizat, de parcă v-ați plimba dimineața într-o pădure.

În cazul în care preferați mai degrabă culori deschise, încercați Millefiori Icon Silver Spirit. În afară de designul simplu al acestui odorizant, veți fi surprins și de nuanțele lemnului, ale citricelor și ale moscului, care amintesc de Italia. Ambele odorizante au o rezistență nemaipomenit de îndelungată, de până la două luni, iar, după această perioadă, este de ajuns doar să vă alegeți o altă rezervă și...haideți la drum!

Sfatul nostru: Sunteți un minimalist cu toată ființa? Atunci în mașina dvs. sigur nu are voie să intre orice parfum pentru mașină. Soluția ideală este suportul Bloomy Lotus Crystal, în care puteți adăuga orice parfum doriți.

Un odorizant sărat și lemnos, pentru bărbați

Cardurile parfumate Notino Home Scented Cards Salt & Wood nu sunt pentru cei slabi de înger! Aroma lor puternic lemnoasă, cu o nuanță de mare agitată, este perfectă pentru un bărbat, care va pune un card în mașină, unul în dulap și ultimul în raftul de pantofi sau în geanta de sport.

O „tribal art” exotică

Designul odorizantului de lux pentru mașină, Baobab Talisman Fresh Mojito, chiar este o perlă în lumea odorizantelor. Forma acestuia amintește de măștile africane și, totodată, miroase ca un mojito proaspăt preparat. Însă acest „talisman” nu trebuie să vă parfumeze doar mașina, ci și dulapul sau orice alt loc care ați dori să miroasă ca un mojito.

Suntem siguri că sunteți de acord că odorizantele pentru mașină ajută pe oricine să facă față mai bine traficului obositor sau atunci când v-ați rătăcit, însă acestea pot fi un cadou perfect și pentru tatăl, fratele sau prietenul dvs. Ce folosiți dvs. pentru o „aromaterapie auto”? Spuneți-ne și nouă!