Cele mai bune parfumuri pentru iarnă 2018/2019!

Odată cu primii fulgi de zăpadă, iarna își face simțită prezența nu doar pe crestele munților sau pe acoperișuri, ci și în lumea parfumurilor. Care sunt cele mai bune parfumuri pentru noul sezon rece? Am creionat aici câteva idei, pentru tine și pentru el.

Parfumuri pentru iarnă, Parfumuri pentru sezonul rece, Cele mai bune parfumuri

PENTRU TINE:

Pasională și independentă

Armani Sì Passione este plin de emoții, de feminitate, de pasiune… indiferent că îl folosești ziua sau seara. Cu acest parfum vei avea întotdeauna succes. Accentul sau vârful combină irezistibil coacăzele negre, cu perele și cu piperul roz. Ecoul sau inima miroase îmbătător a trandafiri, a heliotrop și a iasomie. Iar notele de bază - cedru și vanilie - întregesc ansamblul, pentru o irezistibilă impresie olfactivă de final! Pasiune, de la primul puf!

Sofisticată și elegantă

Ultima noutate de la Bottega Veneta este L´Absolu. Un parfum floral, de tip chypre și intens - perfect pentru zilele reci. Notele de vârf conțin bergamotă și piper roz, după care apare iasomia sambac, notele de bază ascunzând ambroxan, piele, paciuli și vanilie. Este luxos, elegant și perfect sofisticat.

Misterioasă și irezistibilă

Parfumul cald, dulce oriental Boss The Private Scent Accord se potrivește perfect femeii care stăpânește arta mânuirii propriei seducții ca pe o armă. Mandarina zemoasă atrage atenția, cafeaua și floarea de osmanthus o urmează, pentru a ceda, la rândul lor, locul aromelor de cacao și de tonka. Ideal pentru seară și ocazii deosebite! (În plus, dacă citești mai departe, vei afla că există și o variantă pentru bărbați!)

Modernă și dinamică

Pentru femeia care știe ce vrea, este independentă și de neoprit… parfumul ideal este Burberry Her. Accentul, ca o împletire dulce de coacăze, cu zmeură și mure, lasă loc inimii florale, de iasomie și violete, urmate de minunata ambră, de notele lemnoase și de mosc. Inspirat de atmosfera Londrei, Burberry Her este un parfum care te scoate în evidență.

Frumoasă și sigură pe ea

Parfumul de flori și fructe Yes I Am, de la Cacharel, te definește ca pe o Femme Fatale. Subliniază frumusețea naturală, accentuează sex-appeal-ul, intensifică senzualitatea și creează imaginea femeii, cu F mare. De folosit ziua sau la ocazii deosebite, depinde ce pui la cale…

PENTRU EL:

Energic și senzual

Masculin și cuceritor: acesta este Armani Acqua di Giò Profumo. Flaconul negru, emblematic și minimalist, sugerează valurile mării peste roci negre. Este acvatic, aromatic, lemnos și picant, cu tonuri marine, dar și ierboase (salvie și rozmarin), această îmbinare de arome putând fi folosită cu succes întreaga zi. Elegant, aerat și profund, farmecă cu acordul final de paciuli și de tămâie.

Sexy și de neuitat

Lansat nu de mult, parfumul Boss The Scent Private Accord, de la Hugo Boss este deja o noutate de succes. Întruchipează tot ce-ți dorești de la prințul tău pe un cal alb. Eleganță, sex-appeal, surprize plăcute, un strop de mister și multă virilitate. Parfumul, lemnos oriental, este potrivit mai ales pentru seară și la ocazii speciale (categorie în care intră, categoric, toate întâlnirile lui cu tine!).

Carismatic și îndrăzneț

Bărbatul neobișnuit, care depășește nonșalant nu doar obstacolele, ci și propriile limite, va aprecia noutatea de la JOOP!: JOOP! Wow!. Este „doar“ o apă de toaletă, dar farmecul său te amețește. Un parfum oriental, cu bergamotă, cardamon și tonul profund al boabelor de tonka sau ale lemnului de cașmir, care rămâne întipărit în memorie și în inimă…