Cele mai bune parfumuri de damă: topul celor 10 parfumuri pentru femei

Una dintre cele mai emblematice personalități din lumea modei, Coco Chanel, a spus cândva: „Parfumul este un accesoriu de modă invizibil, dar indispensabil și de neînlocuit. Anunță sosirea unei femei și v-o reamintește când pleacă.“ Uitați-vă împreună cu noi la cele mai bune parfumuri de damă și inspirați-vă!

Parfumuri pentru femei, Top parfumuri Notino, Parfumuri pentru femei Notino

Giorgio Armani Sì Passione

Parfumul căruia îi spuneți întotdeauna DA. Iar el anunță sus și tare, întregului univers, cât sunteți de senzuală și de pasională. O creație de flori și fructe, Sì Passione accentuează perfect farmecul dvs. natural. Notele de fructe, precum coacăzele negre și perele, se combină cu vanilie caldă, flori delicate de trandafir, iasomie și ineditul heliotrop. Cu acest parfum îi veți fermeca pe cei din jur oricând, cu orice ocazie.

Lancôme Idôle

Pentru femeile noii generații a fost creat Idôle, un parfum floral cu elemente chypre. Cel mai subțire flacon din lume, inspirat de iPhone, are un design super trendy. Nu le confundați când căutați în poșetă! La baza simfoniei florale stau trandafirii franțuzești Centifolia și esența de trandafiri Isparta, creată special pentru Lancôme. În plus, flaconul este reîncărcabil, Idôle îndeplinind cerințele de sustenabilitate.

Yves Saint Laurent Libre

Simțiți aroma libertății? Este Libre, destinat femeilor rebele, cărora nu le este frică să înoate contra curentului și chiar să folosească un parfum cu inima de lavandă, considerată până acum o esență tipic masculină. Dar, a fost suficient să i se adauge flori de portocal, neroli, vanilie, mandarină și ambră, și voilà! Un parfum de top, super feminin și seducător, pentru ocazii deosebite.

Parfumuri pentru femei, Top parfumuri Notino, Parfumuri pentru femei Notino

Chloé Nomade

Toate firile aventuriere, care fie nu stau o clipă locului, fie au adoptat trendul nomadismului digital, pot alege parfumul Chloé Nomade ca tovarăș de călătorie. Orice trăire este mai plăcută când mirosim frumos! În aroma proaspătă descoperim note de mușchi de stejar, îmbătătoarea corcodușă și seducătoarea frezie. Flaconul, de forma unei poșete de damă, confirmă că parfumul este conceput pentru femeile pasionate de călătorii.

Burberry Her

Parfumul pentru femei Burberry Her este inspirat de orașul Londra. Dar nu vă faceți griji, nu veți mirosi a fish & chips, a metrou londonez și nici a Beefeater… Este o expresie a spiritului energic și cosmopolit al acestei metropole. Grădina, plină de fructe de coacăze negre, zmeură, mure și citrice, este urmată de o inimă florală cu iasomie și violetă. Finalul este cald, cu ambră și tonuri lemnoase. Chipul parfumului a devenit faimosul fotomodel Cara Delevingne, care își reprezintă orașul natal.

Calvin Klein Women

Emblematicul flacon cu ochiul exprimă forța privirii feminine. Bărbații știu prea bine acest lucru. Calvin Klein Women se bazează pe convingerea că toate femeile sunt frumoase, puternice și unice. Iar acum, miros și frumos! După tonurile răcoroase de eucalipt, de citrice și de piper negru, se dezvoltă inima florală. Căldura și profunzimea parfumului sunt conferite de ambră și de lemnul de cedru. O piesă nelipsită din topul celor mai bune parfumuri pentru femei din 2019.

Narciso Rodriguez For Her Pure Musc

Simplitatea înseamnă forță. Parfumul se topește în pielea dvs. și-i oferă o aromă subtilă și elegantă, pe tot parcursul zilei. Parfumul pentru femei For Her Pure Musc va deveni a doua dvs. piele. Îmbătătoare flori albe se împletesc cu acorduri calde de paciuli și de ambră. Și așa poate arăta cel mai bun parfum pentru femei.

Parfumuri pentru femei, Top parfumuri Notino, Parfumuri pentru femei Notino

Juliette Has a Gun Not a Perfume

Dacă sunteți de părere că mai puțin înseamnă mai mult și, categoric, nu doriți să mirosiți ca toată lumea, avem pentru dvs. un neparfum! Cu aroma sa blândă, discretă și chiar hipoalergenică, nu trebuie să vă faceți griji că imediat ce ați ieșit din open space, colegii vor deschide ușurați ferestrele. Formula Not a Perfume conține un singur ingredient, Cetalox, cu o aromă similară celei de ambergris. Rezultatul este minimalist, elegant și foarte pur.

Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Flowerful

Toamna și iarna nu sunt anotimpurile dvs. preferate și, imediat ce temperaturile scad sub 25°C, ați prefera să zburați cu berzele spre țările calde? Cu Amo Ferragamo Flowerful vă veți regăsi pe o pajiște văratică, plină de flori și înconjurată de pomi fructiferi. Note precum coacăzele negre, iasomia, floarea de prun, bujorul și orhideea vanilată evocă optimismul și dorința de a gusta viața din plin, chiar dacă trebuie să așteptați o jumătate de an ca să vină din nou vara.

Carolina Herrera Good Girl

Deci, cum aveți de gând să fiți astăzi, bună sau rea? Depinde doar de dvs.! Flaconul emblematic, de forma unui escarpen cu toc stiletto auriu, ascunde o combinație de ingrediente tradiționale și inovatoare, care par să reflecte atât partea bună, cât și partea întunecată a unei femei. În Good Girl , iasomia proaspătă și tuberoza prețioasă sunt înconjurate de tonuri calde, gurmande, de cacao și de boabe de tonka.

Marc Jacobs Daisy Love

Dacă aparțineți generației milenialilor ca vârstă sau ca spirit, Marc Jacobs Daisy Love este ideal pentru dvs. Acest parfum este destinat femeilor moderne și fetelor emoționale, al căror stil de viață se schimbă de la un minut la altul. Compoziția de flori și fructe, cu mure pitice, margarete, lemn plutitor și mosc de cașmir, este captivantă până la dependență. Unul dintre cele mai bune parfumuri originale pentru femei.

Care este parfumul dvs. feminin preferat? Împărtășiți-vă preferatele cu noi!