Cele mai bune parfumuri ale anului 2013

Vrei sa stii care sunt cele mai populare si vandute parfumuri ale anului 2013? Celebra organizatie The Frangrance Foundation a anuntat finalistii la categoria “Customer Choice Award” pentru cele mai bune parfumuri ale anului 2013 .  Sase parfumuri de femei si cinci de barbati au fost puse pe cea mai apreciata lista din industria parfumurilor.  Aceste parfumuri au fost alese pe baza vanzarilor avute, dar si a popularitatii lor printre clienti, la nivel international.

parfum

Cel mai bun parfum al anului va fi ales pe baza voturilor obtinute de fiecare parfum. In mai, consumatorii vor putea vota parfumul preferat pe site-ul organizatiei. Apoi, in 12 iunie 2013 marele castigator al premiilor FiFi® va fi anuntat in timpul celebrei gale tinuta la Alice Tully Hall, Lincoln Center in New York

Finalistii premiilor FiFi® :

Parfumuri pentru femei

 1.    Chanel Coco Noir
 2.     DOT Marc Jacobs
 3.     Gucci Premiere
 4.    Justin Bieber's Girlfriend
 5.   Lady Gaga Fame 
 6.   Lancome La Vie Est Belle

 

Parfumuri pentru barbati

 1.    A*MEN Pure Leather by Thierry Mugler
 2.   Giorgio Armani Acqua Di Giò Essenza 
 3.   Giorgio Armani Code Ultimate
 4.   Montblanc Legend Eau de Toilette
 5.   Vince Camuto for Men

Cunoscute si sub denumirea de "Oscar-urile  parfumurilor"  premiile FIFI sunt organizate anual de organizatia "The Frangrance Foundation" ce onoreaza rezultatele industriei parfumurilor. Premiile FIFI este cel mai popular si apreciat  eveniment din industria aromelor ce are o traditie indelungata, organizandu-se in fiecare an, inca din 1973.

notino.ro iti ofera cele mai bune parfumuri ale anului, si nu numai,  la cele mai bune preturi de pe piata! Poti gasi  parfumurile nominalizate pe site-ul nostru.