Cele mai bune palete cu farduri de ochi pentru orice ocazie

În ultimii ani, au devenit un produs emblematic. Fiecare vedetă a lumii cosmeticelor are propria sa gamă și fiecare fan adevărat are propria sa colecție – vorbim despre paletele cu farduri de ochi. Dar, cum vă puteți orienta pentru a o alege pe cea mai potrivită cerințelor dvs. zilnice? Avem pentru dvs. un ghid cu cele mai bune produse, în care merită să investiți.

palete de farduri pentru ochi

Rețeta universală

Paleta cu farduri de ochi Barry M In the Buff este ideală pentru începătorii în ale machiajului, deoarece conține culori neutre, de diferite intensități, de la nude la bordo închis. Culorile paletei sunt intenționat asamblate, pentru a găsi totul pentru un machiaj diafan de zi, dar și umbre fumurii pentru un machiaj spectaculos, de party.

Paletele de ochi NYX Away We Glow vă surprind cu un preț avantajos și o calitate excelentă. Umbrele nu se scutură, se aplică bine atât cu pensula, cât și cu degetele și rezistă pe pleoape toată ziua. Sunt, de asemenea, grozave ca set de pornire pentru un începător în machiajul ochilor sau dacă începeți o colecție de palete. Toate culorile pot fi combinate între ele și, orice nuanțe ați alege, nu aveți cum să greșiți.

Succesul garantat

Când începeți să căutați cele mai bune palete cu farduri de ochi, brandul Revolution va fi sigur una dintre primele dvs. descoperiri. Putem afirma că a adus o revoluție în cosmeticele obișnuite. A venit pe piață cu produse accesibile, de o calitate profesională, pentru care este iubit de fanii de beauty din întreaga lume.

Revolution PRO New Neutral cuprinde 18 nuanțe, care variază de la roz și bordo, până la tonuri de maro și de auriu. Culori perfecte pentru vara indiană și pentru toamnă! Pentru un machiaj de birou, apelați la culori mate, iar pentru look-ul de seară are șapte nuanțe strălucitoare și metalice.

Paletele pentru ochi Revolution Reloaded sunt deja emblematice și vin într-o varietate de nuanțe. La Notino găsiți această paletă în 24 de variante coloristice. Original combinate, paletele au 15 nuanțe, majoritatea cu efect mat. În interior veți descoperi nuanțe inedite pentru orice tip de machiaj. Acestea au capacul transparent, pentru a vă putea orienta rapid dimineața în colecția dvs.

Practică și elegantă

Nouă farduri de ochi fermecătoare, cu nuanțe asortate, astfel încât să puteți concepe jucăuș umbrirea întregului ochi. Aceasta este paleta Ga-De Velveteen, ce conține și ulei de migdale, care îngrijește și întinde pielea pleoapelor. Nuanțele deschise se aplică în colțul intern, cu tonurile de mijloc desenați conturul și arcul de deasupra pleoapei. La final, nu rămâne decât să aplicați cele mai întunecate culori în jurul liniei genelor, pentru a conferi profunzime privirii dvs.

În culori electrice

Ediția limitată L'Oréal Paris Electric Nights este o paletă cu farduri de ochi care vă va inspira dragostea pentru culori intense. Machiajul este un joc, iar această paletă vă va învăța să îl gustați! Combină nuanțe inedite și strălucitoare cu nuanțe mate - totul pentru ca dvs. să fiți de neuitat.

O chestiune de lux

Yves Saint Laurent Couture Colour Clutch răsfață iubitoarele de calitate și de lux. Are un etui din piele ecologică matlasată, care arată ca o poșetă plic, super șic, cu emblematicul logo auriu YSL. Aceste palete de farduri sunt create pentru colecționarele bijuteriilor machiajului trendy și, datorită calității maxime, îi satisfac chiar și pe cei cu cele mai înalte pretenții. Dacă sunteți în căutarea unei pigmentări intense, visul vi s-a împlinit.

Nivelul de elită

Generațiile de femei contemporane s-au îndrăgostit mai întâi de pensulele cosmetice de la brandul Sigma, și apoi de paletele lor cu farduri de înaltă calitate. Paleta Sigma Beauty Warm Neutrals vă va captiva complet cu proprietățile sale, pigmentarea sa fiind una dintre cele mai bune de pe piață. Dacă machiajul este pasiunea dvs., tocmai v-ați găsit un nou must-have!

Neîmblânzită ca însăși natura

Paletele Barry M Wildlife reprezintă o colecție specială, inspirată de caleidoscopul de culori din lumea animalelor sălbatice și din natura virgină, cum este, de altfel, și designul ambalajului. Pigmentarea și persistența pe pleoape sunt superbe – și 20% din câștiguri sunt destinate salvării speciilor pe cale de dispariție din Africa. Ce v-ați putea dori mai mult?

V-ați descoperit o nouă paletă preferată printre sugestiile noastre? Ați încercat deja vreuna și vreți să ne împărtășiți din experiența dvs.? Scrieți-ne în comentarii.