Cele mai bune creme hidratante pentru bărbați: Stingeți setea tenului dvs.!

Nici bărbații nu au un aspect îngrijit fără să depună eforturi. Dacă nu se preocupă de propria persoană, și tenul lor îmbătrânește mai rapid decât ar trebui. Este cu aproximativ 20% mai gros decât tenul femeilor, datorită unui strat mai gros de țesut conjunctiv, și conține mult mai multe fibre de colagen (are o structură mai puternică), astfel încât primele semne de îmbătrânire apar la o vârstă mai avansată. Dar, odată apărute, sunt mai vizibile decât la femei. Ridurile sunt mai profunde, trăsăturile feței mai puțin definite, iar pielea își pierde luminozitatea naturală. Și da, mai devreme sau mai târziu, aceste schimbări încep să-i deranjeze și pe ei.

creme hidratante, bărbați, Notino

Cremele pentru bărbați nu înseamnă feminizare

Unii bărbați folosesc în secret cremele antirid mai dense ale partenerei, dar, din cauza tenului diferit, rezultatele diferă de așteptări. Bărbații au un ten mai gras, cu pori mai largi și un pH diferit, care suportă mai bine emulsiile specializate, gelurile și textura lejeră a cremelor hidratante pentru bărbați. Tocmai hidratarea suficientă joacă rolul cheie în menținerea unui aspect tineresc!

O alegere sigură pentru tenul normal: crema hidratantă pentru bărbați

Hidratare suficientă oferă, de exemplu, crema gel intensivă, pentru ten deshidratat, Clinique For Men, care, datorită conținutului de acid hialuronic și de aloe vera, menține fața hidratată până la 72 de ore – chiar și după spălarea feței.

La fel de bun este și gelul hidratant pentru întinerire Clarins Men Super Moisture Gel, ale cărui ingrediente active nemuritor (sempervivum) și kalanchoe fortifică bariera cutanată și inițiază procesul natural de hidratare a tenului. În plus, gelul reduce producția de sebum și previne astuparea profundă a porilor, fiind deci potrivit și pentru tenul problematic.

Pentru tenul sensibil: Crema hidratantă pentru bărbați cu ten sensibil

Bărbieritul zilnic poate sensibiliza fața, care își pierde stratul superior la fiecare trecere a lamei. De aceea, aceasta trebuie rehidratată și calmată la finalul bărbieritului, folosind o cremă facială pentru bărbați. Datorită conținutului de apă termală, cu efecte calmante și profund hidratante dovedite științific, recomandăm pentru îngrijirea pielii sensibile excelenta cremă hidratantă Avène Men. Am testat-o și o recomandăm călduros!

Adesea, după bărbierit, pe față apar scuame, iar pielea se strânge neplăcut; problema este rezolvată, de exemplu, prin hidratarea cu crema hidratantă pentru bărbați Biotherm Homme Aquapower. Promite până la 48 de ore de hidratare, indiferent de condițiile de mediu. În plus, conținutul cu extract de plancton termal atenuează iritarea neplăcută. O soluție naturală pentru tenul iritat este oferită de crema hidratantă pentru bărbați Weleda Men. Conține uleiuri rare de jojoba și extracte de nalbă mare, care calmează vizibil pielea și îi ameliorează hidratarea cu până la 26%. Cosmeticele pe baze naturale sunt o alegere excelentă pentru fața des bărbierită!

Stăpânul timpului: crema antirid pentru bărbați

Cremele antirid pentru bărbați nu pot opri timpul, dar, categoric, pot încetini procesul îmbătrânirii. Cel mai bine este să intervenim preventiv, înainte de apariția primelor riduri. Crema antirid pentru bărbați Elemis Men Pro-Collagen Marine Cream, cu efect hidratant, este literalmente ticsită cu antioxidanți, care, în combinație cu ginkgo biloba, protejează tenul față de stresul oxidativ ambiental. Este dovedit științific că și bărbații îmbătrânesc mult mai repede din cauza unui stil de viață stresant.

Dacă primele riduri au apărut totuși, apelați la crema antirid pentru bărbați Shiseido Men Total Revitalizer Cream, cu efect regenerator. Reprezintă soluția ideală pentru domnii cu vârste între 30 și 40 de ani. Redă feței elasticitatea, o hrănește intens și redefinește contururile faciale.

Nu rămâneți doar la o singură cremă pentru bărbați

Acum știți că între tenul bărbătesc și cel feminin sunt deosebiri fundamentale, motiv pentru care fața bărbatului merită cosmetice specializate. Nu vă limitați însă la alegerea unei singure creme faciale pentru bărbați, cea de zi, oricât de bună ar fi calitatea sa. O cremă de noapte sau de ochi pentru bărbați multiplică efectele celei de zi, favorizând un aspect tineresc. Bărbații adevărați nu îmbătrânesc, ci se maturizează, ca vinul bun!