Cele mai bune balsamuri de buze

Sunt un ajutor indispensabil, mai ales iarna, și-și au locul aproape în fiecare geantă. Și mai au o caracteristică - nu avem niciodată destule! Ați observat cum aceste bastonașe și borcănașe fermecate dispar misterios prin genți, prin buzunare și prin colțișoare, pentru a-și face apariția pe neașteptate? Articolul nostru special despre cele mai bune balsamuri de buze vă ajută să vă asigurați o rezervă suficientă, fiindcă buzele, spre deosebire de restul feței, nu pot reține hidratarea, iar aceasta se evaporă rapid, mai ales pe vreme rece.

Balsamuri de buze Notino, Cele mai bune balsamuri de buze

Legende de încredere

Și în această categorie există legende populare printre femeile din întreaga lume, printre make-up artiștii profesioniști și printre cele mai urmărite beauty bloggerițe. Categoria include salvatorul rapid al buzelor crăpate Carmex Classic, care creează pe piele o barieră de protecție durabilă și, datorită SPF 15, vă protejează perfect, chiar și la schi, sub razele intense ale soarelui de munte.

Balsamuri de buze Notino, Cele mai bune balsamuri de buze

Cine încearcă o dată brandul EOS, are tot anul baia decorată ca de Paște - balsamurile jucăușe, cu culori pastel și în formă de ou, sunt irezistibile. Mai mult, sunt ușor de aplicat și reușesc, pe parcursul zilei, să fixeze chiar și genul de ruj rezistent sau mat, care, pe vreme geroasă, tinde să crape sau să se fărâmițeze.

Balsamul de buze EOS Crystal Melon Blossom fără ceară, dar cu uleiuri protectoare, îngrijește eficient buzele sensibile. Savurați o iarnă aromată ca un fagure de miere, cu Burt‘s Bees Lip Care. Ingredientele principale ale acestui balsam de buze colorat sunt ceara de albine și mierea, ambele hidratante și protectoare pentru pielea fină a buzelor.

Protecție solară

Din compoziția celor mai bune balsamuri de buze pentru iarnă nu poate lipsi protecția solară, fie că sunteți pe pârtie sau în jungla urbană. Labello Med Repair regenerează, hidratează și are SPF 15.

Extra îngrijire pentru buze uscate

Buzele uscate pot constitui un indiciu că nu beți suficientă apă. Nu este însă cazul să vă temeți că rujul mat ar putea accentua crăpăturile de pe buze. Cu 10 minute înainte de aplicarea rujului, întindeți pe buze un strat gros de balsam. Balsamul de buze natural Nuxe Rêve de Miel, cu miere și uleiuri naturale, se topește blând în piele, calmând-o instantaneu.

Balsamuri de buze Notino, Cele mai bune balsamuri de buze

Un balsam bio de buze, ca sărutul unei muze, este Saloos Bio Karité, cu cătină și o rezistență incredibilă. Dacă îl aplicați înainte de a merge la culcare, dimineața vă treziți cu aroma sa de vanilie - și cu un zâmbet - pe buze.

Ajutor pentru buze sensibile

Aveți tenul sensibil și căutați cel mai bun balsam de buze? Unul dintre principalii favoriți este Bioderma Atoderm. Are formulă hipoalergenică, textură fină și aromă de zmeură. Brandul Lip Smacker cucerește cu aromele și ambalajele sale creative - cum ar fi Coca Cola, care este un ajutor indispensabil pentru îngrijirea pielii sensibile a buzelor, în orice anotimp.

Balsamuri de buze Notino, Cele mai bune balsamuri de buze

Buze colorate fără ruj

Balsamul de buze colorat îndeplinește două funcții, pentru zilele agitate, când nu aveți timp de pierdut cu aplicarea perfectă a rujului. NYX Professional Makeup #thisiseverything uniformizează nuanța buzelor și le colorează ușor în roz. Catrice Volumizing Lip Balm, disponibil în mai multe nuanțe, conferă buzelor o culoare suculentă și o formă mai plină.