Cele mai bune 5 metode de aplicare a machiajului

Aplicarea corectă a machiajului este esențială pentru a vă evidenția frumusețea naturală a tenului. Notino a ales pentru voi 5 metode de top de aplicare a fondului de ten, corectorului sau bazei de machiaj.

Metode de aplicare a machiajului, Machiaj perfect cu Notino

 

Cu ajutorul degetelor

Aplicați fondul de ten rapid și eficient! Folosiți-vă degetele pentru a aplica o cantitate mică de fond de ten sau de bază pentru machiaj precum Collistar Make-up Base Primer în zonele cheie ale feței: frunte, pomeți, bărbie și nas. Tamponați delicat și uniformizați produsul cu mișcări circulare, de jos în sus.

Discheta demachiantă

O metodă ușoară de aplicare a machiajului! Umeziți ușor o dischetă demachiantă și adăugați câteva picături de fond de ten pe aceasta. Tamponați tenul în zonele cheie de aplicare și uniformizați cu mișcări circulare.

 

Buretele pentru machiaj

Un look natural, perfect uniformizat îl obțineți folosind un burete de aplicare a machiajului precum Dermacol Accessories. Acesta vă garantează o aplicare perfectă a fondului de ten, corectorului sau a bazei pentru machiaj. Pentru un aspect impecabil, fixați fondul de ten cu sprayul Maybelline SuperStay 24H.

Metode de aplicare a machiajului, Machiaj perfect cu Notino

Peria Kabuki

Textura specială a periei Kabuki asigură o aplicare uniformă a fondurilor de ten pudrate. Este ideală și pentru aplicarea pudrei de finisare sau a fardului de obraz. Alegeți peria NYX Professional Makeup Pro Brush și va deveni indispensabilă pentru machiajul zilnic!

Metode de aplicare a machiajului, Machiaj perfect cu Notino

Pensulele cosmetice

Pentru a vă ușura aplicarea machiajului optați pentru un set complet de pensule cosmetice pentru machiajul tenului, ochilor și sprâncenelor. Cu Notino Glamour Collection Travel Brush Set with Pouch veți obține rapid un machiaj perfect. Totul într-un mod elegant!

Pentru un look proaspăt și natural, puteți alege acum, cu Notino, metoda ideală de aplicare a machiajului pentru a străluci în fiecare zi!