Cel mai bun și mai stilat parfum...pentru mașina ta!

odorizant de masina

Tu ai parfumul tău, partenerul tău are parfumul său, mașina ta are și ea nevoie de unul. Și, atenție, fără „pomișori“ plicticoși. Parfumul bun pentru mașină înseamnă uleiuri esențiale de calitate, arome rafinate și design perfect!

Ador parfumurile pentru mașină. Dar să aleg unul e la fel de greu ca și cum aș alege un parfum nou pentru mine. Sunt atât de multe și sunt minunate. Nu crezi? Încearcă și tu unul dintre preferatele mele, apoi alege. Ce moment ar putea fi mai bun decât acum, când treci la cauciucurile de vară, faci revizia mașinii după anotimpul rece și o pregătești pentru hoinărelile aventuroase de vară?! E cazul să ai și un parfum nou în mașină!

Bath & Body Works lucrează cu esențe de înaltă calitate și asigură o gamă variată de arome, pentru trup și suflet. Dar, în ceea ce privește categoria „odorizant auto", asigură – cel puțin în ochii mei – un avantaj insurmontabil. Parfumurile lor auto au forma unor capsule interschimbabile, care se introduc în suporturi superbe, cu aspect de bijuterie! Renul încrustat cu pietre colorate călătorește acum cu mine. Și nu-l dau nimănui. În plus, rezervele de parfum sunt inedite. Încearcă, de exemplu, Cactus Blossom!

parfum pentru masina

Poate că de la Yankee Candle cunoști mai degrabă lumânările ambientale, dar brandul oferă și luxoase parfumuri auto. Poți alege un odorizant clasic, pentru grila de ventilație. Există și o variantă mai amuzantă, care arată ca o agrafă de păr și se fixează tot pe grila de ventilație. De-abia o vezi, dar parfumul său persistă cel puțin două săptămâni. Am încercat Pink Sands. Un parfum delicat, pe care, poate, nu-l sesizezi de la bun început, dar care te lasă să respiri liber. Poți alege unul și pentru partener. Ce-ai zice de Yankee Candle Leather - în varianta pandantiv?

Mr & Mrs Fragrance sunt păpușele parfumate pentru mașină. Gama Tito va bucura iubitorii de arome sub formă de pandantiv. Dar mie îmi place gama Niki, care se atașează pe grila de ventilație. Păpușelele sunt cu adevărat stilate. Argintii, pepit, dungate, roșii... Iar, pentru mine, variantele citrice sunt unice și irezistibile. Citrus & Musk este, pentru mine, cea mai TOP și, în plus, este perfect unisex. Acestea sunt reîncărcabile, astfel încât, data viitoare, păpușica ta pentru mașină poate mirosi cu totul altfel.

odorizant pentru masina

Culti Car sunt odorizante auto italiene, cu totul deosebite. Pernuțele umplute cu micro-bile eliberează aroma treptat și vor fi pe placul tuturor celor care optează pentru o eleganță sobră. Se fixează bine pe gura ventilatorului – și, atenție, aroma durează câteva săptămâni bune. După părerea mea, sunt parfumuri auto ideale pentru bărbați. De exemplu, Culti Car Aramara, citric și lemnos.
 
Woodwick te încântă dacă dorești o aromă naturală pentru mașină. Biluțele infuzate cu uleiuri esențiale sunt închise într-un ambalaj transparent simplu, care se fixează pe grila de ventilație și... parfumează. Și încă cum! Dacă încerci Black Cherry, vei dori să oprești imediat și să cumperi un coș cu cireșe. Sau, ce zici de Linen? Ca și când ai trece vara, în grădină, pe lângă rufe proaspăt spălate. Este atât de proaspăt! Așadar, alege. Și bucură-te de o primăvară minunat parfumată, chiar și în mașină…