Cea mai anticipata veste a anului - primul "free gender" parfum CK2

La ce te gandești când spui parfum „unisex”? Pentru mine este simplu CK One. CK One este un parfum unisex, lansat în 1994 ce a declanșat literalmente revoluția unisex. De atunci, au început să apară tot mai des parfumuri unisex, însă CK One unisex rămâne în continuare cel mai faimos parfum din toate timpurile.

apa de toaleta CK2

O combinație perfectă de citrice proaspete și bază lemnoasă, potrivită pentru oricine, indiferent de sex și vârstă, ce prezintă o aromă diferită pentru fiecare persoană. Acesta este CK One.

După mai mult de 20 de ani de la utilizarea acestui parfum, Calvin Klein vine cu o inovație, care estompează în continuare granițele dintre lumea femeilor și a bărbaților. Numele acestui parfum este - CK2. Simbolismul numărului doi nu apare doar în titlul propriu-zis.

  • Este al doilea parfum unisex marca Calvin Klein.
  • A fost lansat pe data de 2.02.2016 în rețeaua de magazine Macy´s.
  • Celebrează diversitatea ce unește doi oameni care nu au o relație
  • Combină două tipuri complet contradictorii de arome - citrice proaspete și tonuri calde, lemnoase.

Primul este pentru generația X, al doilea pentru generația Y

În timp ce parfumul CK One a fost creat pentru generația X, pentru care a devenit un parfum legendar, CK2 a fost în mod clar conceput pentru generația Y. Cel de-al doilea corespunde cerințelor de marketing, atât în ceea ce privește sticla, cât și parfumul în sine. Cu siguranță CK2 va devini o legendă pentru generația Y.

Știi ce este de fapt Generația Y? Generatia Y este reprezentată de cei care s-au născut între 1980 și 1995. Acest parfum este tipic pentru ei, pentru cei care nu sunt influiențați de carieră, de educație sau de politică.Așa cum generația X a construit o lume fără rasism, Y aduce o lume fără sexism.

Campania de publicitate CK One alb-negru celebrează individualitatea, unitatea și sexualitatea. Pe de altă parte, campania parfumului CK2 a fost realizată de Ryan McGinley, un bine cunoscut fotograf din New York, care pozează pentru brand-urile New York Times Magazine, cum sunt Dior, Hermès, Stella McCartney, Marc Jacobs, The Gap și, desigur, Calvin Klein. Videoclipul este destinat să reflecte "pasiunea și spontaneitatea tinereții." Prezintă patru povești care se împletesc. Protagoniștii acestui videoclip de prezentare sunt modelul Luka Sabbat, rapperul brazilian Victoria Brito și gemenii Kelsey și Baylee Soles.

Ce aromă caracterizează CK2?

Chiar și aroma în sine a parfumului CK2 este simbolistică evidentă a numărului 2. Aceasta se bazează pe două arome total opuse - citrice proaspete și tonuri lemnoase. Fără îndoială că acestea nu reprezintă o aroma tipică, care ar putea fi găsită cu ușurință oriunde. Parfumul este ușor extravagant, dar în același timp, unic și rafinat. Mie personal nu mi-a placut mirosul de la început. Cu toate acestea, după ce l-am testat de mai multe ori am fost sigură că aroma este cu adevărat extraordinară, suavă și echilibrată.

Veți găsi un amestec de wasabi, mandarine cu note de trandafir, crin florentin, pietre de caldarâm ude, vetiver și tămâie. Moda japoneză, care s-a răspândit în industria parfumurilor, a determinat includerea wasabi-ului ca aromă a acestui parfum. Modul în care se prezintă parfumul este surprinzător. Acesta este parfumul perfect pentru cei carora le plac aroma de după ploaie a pietrelor sau a solului umed.

Interesant este, de asemenea, modul în care se manifestă la diferite genuri. La femei, solicită latura "feminină" de bază (trandafirul), în timp ce la bărbații sunt intensificate notele de vetiver și tămâie.

În ceea ce privește sticla, CK One se prezintă cu un design minimalist și simplu. Forma sticlei este unică, reprezentând o sticlă. Conceput de Cédric Ragot, aceasta are forma unui bec rotunjit, care se sprijină pe un capac pătrat ce permite ca sticla să stea cu susul în jos.

ck

 

 

Ce aș putea spune în încheiere? Daca îți dorești ceva nou și neobișnuit, acesta este parfumul potrivit pentru tine. Poți să-l împarți cu oricine, totuși aroma va fi diferită. Este un parfum modern cu care te poți bucura pe deplin de viață.

 

Carolina