Ce parfum alegem să purtăm vara aceasta?

Zilele călduroase de vară sunt o provocare pentru toți iubitorii parfumurilor. Iată cum să purtăm și să alegem cele mai bune parfumuri în sezonul estival.

Parfumuri de vară de la Notino, Notino oferă parfumuri ideale pentru vară

Alegeți apa de toaletă

Concentrația mare de ingrediente din apa de parfum nu o face alegerea cea mai potrivită pentru zilele călduroase de vară. Aroma se intensifică prin expunerea la căldură iar efectul poate fi amețitor. Optați pentru o variantă light a parfumului preferat pentru un efect proaspăt și energizant. Davidoff Cool Water Woman este o alegere perfectă fiind o ap[ de toaletă lejeră, floral fructată, elegantă destinată femeii energice și independente. Pentru partenerii noștri putem recomanda elegantul Ralph Laurent Polo Red Rush, un parfum electrizant, cu note citrice efervescente.

Descoperiți aromele verii

Aromele proaspete, citrice sau floral-fructate sunt ideale pentru sezonul estival. Alegeți parfumuri ce vă trimit cu gândul la plajă și vacanțe liniștitoare precum Calvin Klein CK One. Este o apă de toaletă citrică, proaspătă cu note centrale de iasomie și lăcrămioare.

Nopți de vară romantice

Datorită intensității sale, apa de parfum este alegerea ideală pentru seară. Notele floral-fructate din apa de parfum Yves Saint Laurent Mon Paris Floral o fac preferata doamnelor romanticelor. O altă opțiune este parfumul feminin, floral-lemnos Armani Light di Gioia, o apă de parfum sclipitoare, inspirată de bucuria apusului de soare. Domnii se pot bucura de notele elegante, lemnoase ale parfumului Hugo Boss Boss Bottled Infinite, o alegere fascinantă pentru serile călduroase de vară.

Aromele estivale învăluitoare

Pentru a intensifica aroma parfumului de vară preferat, utilizați produse de îngrijire din aceeași gamă. Notino a pregătit pentru voi cele mai bune parfumuri de vară pentru a vă face strălucitoare în vara aceasta. Alegeți o cremă de corp, ulei de duș sau un săpun parfumat din aceeași gama cu parfumul sau apa de toaletă preferată.

Descoperiți parfumurile preferate ale verii și învăluiți-vă în aromele estivale!