Ce își doresc femeile: cele mai frumoase cadouri de Ziua Îndrăgostiților!

Fiți atenți, romanticilor! În curând sosește ziua specială a tuturor îndrăgostiților, care va încălzi și inima celor mai sceptici. De aceea, am ales pentru toți domnii cele mai potrivite cadouri pentru femei, de Ziua Îndrăgostiților – care vor pune, garantat, iubitei dvs. un zâmbet pe buze. Folosiți ideile noastre pe post de inspirație și cuceriți (și mai mult) inima partenerei dvs.

cadouri, valentine, ziua indragostitilor, Notino

Cadouri de-a dreptul din inimă

Chiar așa! Inima alesei dvs. se va topi, atunci când îi arătați iubirea cu un cadou purtând cel mai faimos simbol al dragostei. Rujul cremos Lancôme L’Absolu Rouge Valentine Edition, sub formă de inimă, o va impresiona cu siguranță. În plus, nuanța roșie a acestui ruj, din ediția limitată pentru Ziua îndrăgostiților, va trezi pasiunea și, datorită texturii fine, îmbogățită de Pro-Xylane™, buzele ei vor fi așa de moi, încât vor vrea să fie sărutate. Ce spuneți, există un cadou mai potrivit?

Cadouri parfumate, cu design, pentru cei îndrăgostiți

Și a doua noastră recomandare de cadou este inspirată de frumusețea dragostei – apa de toaletă pentru femei Escada Candy Love. Flaconul său, cu un design în formă de inimă, ascunde un parfum de fructe distins, ca un cocktail zemos de pere, cu mandarine, mere și zmeură. Cireașa de pe tort este tonul final, de vanilie. Vreți ca seara petrecută împreună să fie cât mai dulce? Bazați-vă pe acest parfum.

Nici cu următoarele alegeri parfumate nu veți da greș. Apa de toaletă Cacharel Amor Amor este perfectă pentru femeile tinere și pline de pasiune, care savurează viața în orice picătură. Știați că acestui parfum i se mai zice și „poțiunea dragostei”? Veți simți tonurile zemoase de citrice, contopite cu florile de iasomie, liliacul condimentat cu vanilie și ienupăr. Compoziția acestui parfum este o celebrare a celor mai sincere senzații și a visului de a avea bărbatul perfect.

Următorul parfum magic, de Ziua Îndrăgostiților, este ascuns într-un flacon roz. Apa de parfum pentru femei Armani Emporio In Love With You are un miros delicat, flori și fructe, de care oricine va deveni dependent. Compoziția sa, creată dintr-un amestec de cireșe negre, cu iasomie și vanilie, este de-a dreptul îmbătătoare – perfectă pentru femeile senzuale și curajoase. Sună ca iubita dvs.? Atunci alegerea este clară!

Ce să dăruiți femeilor practice?

Jumătatea dvs. este mai degrabă încrezătoare și rațională? Atunci, de ce să nu îi alegeți un cadou practic, dar original? Nu, nu ne referim la oale... Dispozitivul de tonifiere facială FOREO Bear™ Mini, în formă de cap de ursuleț, va fi dragoste la prima vedere. Datorită acestui dispozitiv inteligent, pielea iubitei dvs. se va bucura de un efect de lifting puternic, care, în plus, minimalizează semnele de îmbătrânire, îmbunătățește absorbția cremelor și ajută la tonifierea tenului. De asemenea, versiunea mini este perfectă pentru orice călătorie.

Atunci când este vorba de o placă de întins părul, cu aburi, pare a fi un cadou de Ziua Îndrăgostiților obișnuit. Însă L’Oréal Professionnel Steampod x KARL LAGERFELD este exact opusul. A treia generație a aparatului profesional, patentat se mândrește cu numele unuia dintre cei mai faimoși designeri vestimentari, Karl Lagerfeld. Această placă de lux folosește aburul, care este puternic, dar delicat, pentru a crea bucle perfecte, ca de la Hollywood și coafuri netede.

Mic, dar mare: cadourile perfecte pentru cei îndrăgostiți

Orice femeie v-ar spune că cel mai bun cadou de Ziua Îndrăgostiților nu trebuie să fie doar unul :-). Cum ar fi să o surprindeți cu un set cosmetic superb, de exemplu setul Bobbi Brown Love & Go Set, care conține toate cosmeticele necesare la care ar putea visa. Suntem siguri că ea se va bucura de creionul de ochi de lungă durată, de rimelul pentru volum și consistență, de rujul hidratant și de uleiul de curățare blând!

Aproape oricărei femei îi place să își îngrijească părul. De aceea, seturile cadou pentru îngrijirea părului sună ca o idee bună pentru un cadou! Iubita dvs. va găsi în setul Redken All Soft un șampon, un balsam și o mască pentru părul uscat și fragil, de care s-ar bucura orice femeie.

Sperăm că recomandările noastre v-au ajutat în ceea ce privește cadoul de Ziua îndrăgostiților pentru jumătatea dvs. Nu trebuie să vă temeți, femeile sunt mult mai romantice decât bărbații, deci vă puteți aștepta ca și dvs. să primiți un cadou deosebit. Suntem siguri!