Ce facem cu celulita - sfaturi de neratat, pentru o piele netedă

Întrebarea „ce mă fac cu celulita“ este actuală pentru femeile de toate vârstele și siluetele. Celulita este cauzată de mai mulți factori, precum ereditatea, lipsa exercițiilor fizice, alimentația precară, retenția apei în organism, dar și modificările hormonale. Indiferent dacă aveți celulită pe coapse, pe abdomen sau pe brațe, știți probabil că, pentru combaterea acestora, sunt necesare eforturi susținute, de durată, cu rezultate adesea incerte. Cum combatem eficient celulita și cum alcătuim o terapie complexă, pentru a obține rezultatul dorit?

celulită, produse, Notino

Tipicele denivelări inegale ale celulitei sunt cauzate de circulația limfatică slabă și de o creștere a celulelor adipoase în țesuturile subcutanate. Poate că sună grav, dar, în realitate, este mai degrabă o problemă de cosmetică, care nu necesită intervenția unui medic. Și, deși multe femei nu scapă complet de coaja de portocală, îi puteți influența considerabil aspectul și vizibilitatea, prin dietă, exerciții fizice și produse cosmetice potrivite. Sfaturile noastre vă ajută să atenuați simptomele celulitei, dar și să o preveniți, dacă ați avut norocul să vă evite până acum. Ce produse anticelulită sunt cele mai bune?

Instrucțiuni: cum scăpăm de celulită

1. Prevenția este baza

Poate sunteți una dintre norocoasele care nu suferă de celulită. Pentru ca situația să persiste și în viitor, luați acum măsuri preventive, sub forma unei diete sănătoase și echilibrate. Astfel, vă mențineți coapsele și fesele netede, chiar și în timpul schimbărilor hormonale sau al fluctuațiilor în greutate. De mare ajutor sunt fructele de pădure, foarte bogate în antioxidanți, care susțin procesele regenerative din organism. Nu uitați să mâncați și mult pește, în special somon și ton, al căror conținut de acizi grași omega 3 și de vitamina B favorizează regenerarea și întinerirea.

2. Masaje pentru rezultate rapide

Foarte sănătos pentru piele este așa-numitul periaj uscat – frecați corpul cu mănuși sau cu perii de masaj uscate, pentru a activa sistemul limfatic. Ideal este să periați dimineața, când profitați la maxim de influxul de energie creat. Înaintea exercițiilor fizice, optați pentru un masaj cu gel, cu ulei sau cu loțiune, pentru a potența eficacitatea agenților activi. Un ingredient popular împotriva „cojii de portocală“ este scorțișoara, care stimulează descompunerea grăsimilor – gelul cu scorțișoară, pentru celulită, Topvet Body Care încălzește pielea și accelerează arderile.

3. Apa ca elixir

Dacă nu vă hidratați suficient în interior, nici cea mai bună cremă anticelulită nu vă va fi de mare ajutor. Beți un pahar cu apă caldă cu lămâie dimineața, pe stomacul gol – după o noapte de repaus, veți „activa” digestia și excreția impurităților din corp și din piele. Atenție la consumul de cafea! Nu beți mai mult de două cești pe zi, deoarece deshidratează. Veți vedea că, dacă respectați regimul de lichide, corpul vă va răsplăti cu o piele mai fină și mai netedă. Vreți să oferiți pielii încă un „boost”? Exfolierea ajută la întinderea pielii: încercați exfoliantul corporal cu cafea, BodyBoom Coconut, care hrănește și revitalizează pielea și, în plus, combate celulita.

4. Fără mișcare nu se poate

Gropițele de pe pulpe și de pe fese nu dispar fără mișcare. Cel mai eficient este să combinați exerciții cardio regulate (alergare, ciclism) cu exerciții țintite pe zonele cu probleme. Din păcate, uneori nici sportul nu este suficient pentru a face ca celulita să dispară complet, dar, pe coapsele ferme, va arăta întotdeauna mult mai bine!

5. Cea mai bună cremă pentru celulită

Nu vă faceți iluzii, nu există preparate miraculoase, pe care să le masați seara, ca dimineața vă treziți cu pielea netedă și perfectă. Am ales însă cele mai eficiente trei produse care, folosite împreună cu pașii descriși anterior, vă ajută să obțineți pielea mult visată. Laptele de masaj anticelulită Topvet Body Care accelerează descompunerea celulelor adipoase, conferind pielii fermitate și suplețe. Dacă puneți accentul pe compoziție, veți aprecia uleiul de slăbit anticelulită Nuxe Body, care are 96% din ingrediente de origine naturală. Iar crema de lux anticelulită Collistar Special Perfect Body reduce eficient aspectul de „coajă de portocală“, datorită extractului de iederă și cafelei. Care este aliatul dvs. secret anticelulită?