Carolina Herrera Good Girl: parfumul fetelor cuminți

 

Parfumul Good Girl, Notino și Good Girl, Parfumuri

Îl auziți? Sunetul tocurilor cui, pășind grăbite prin agitația nocturnă a metropolei. Da, chiar ea este, preferata dumneavoastră Good Girl, de la Carolina Herrera. Lansat în 2016, acest parfum este o îmbinare îndrăzneață de acorduri clasice și neconvenționale. O combinație care creează dependență și de care nu vă veți mai putea despărți.

Dualitatea femeii moderne

Sloganul oficial al parfumului Carolina Herrera Good Girl este „It's so good to be bad!“, reflectând perfect viziunea care a inspirat acest parfum. Fondatoarea brandului, renumita creatoare venezueleană Carolina Herrera prezintă aici conceptul dualității femeii moderne. Personalitatea fiecărei fete reflectă conflicte, contradicții și contraste: fiecare este îndrăzneață și sexy, elegantă și misterioasă, bună și rea. Parfumul Good Girl personifică o femeie modernă, sigură pe sine, exprimată prin contrastele sale. Acest parfum inovativ surprinde complexitatea femeii, cu fațetele personalității ei, atât cele vesele și luminoase, cât și cele capricioase și întunecate.

Un parfum plin de contraste

Creatoarea parfumului Good Girl, parfumiera Louise Turner, a exprimat dualitatea femeii folosind combinații originale și surprinzătoare. Astfel, unele ingrediente sunt combinate cu „opusul“ lor olfactiv. Găsim aici esențe discrete și intense, lejere și puternice, inocente și decadente, sofisticate și seducătoare. Rezultatul este o simfonie unică și plină de imaginație, care îmbină perfect tradiția cu inovația.

Parfumul Good Girl, Notino și Good Girl, Parfumuri

Armonia care creează dependență

Parfumul Carolina Herrera Good Girl reflectă atât fațetele luminoase, cât și pe cele întunecate ale personalității oricărei fete. Cele luminoase sunt reprezentate de iasomie și de tuberoză, note înviorătoare și clasice. Tonurile calde și gurmande, de cacao și de boabe de tonka, reprezintă „umbra“ naturii feminine. Esențele de migdale și de cafea prăjită conferă energie. Într-o armonie perfectă cu celelalte ingrediente, moscul senzual, esența de paciuli și lemnul de cedru întregesc compoziția.

Rezultatul este un parfum floral-oriental unic, foarte senzual, care accentuează frumusețea și eleganța feminină. Parfumul Good Girl este cald, învăluitor, ideal pentru anotimpul răcoros. Flaconul de sticlă albastră fumurie, de forma unui escarpen elegant cu toc auriu stiletto, subliniază unicitatea parfumului.