CALVIN KLEIN WOMEN: parfumul feminin inspirat de femei

Noutatea parfumului Calvin Klein Women

 

Primul parfum creat sub îndrumarea lui Raf Simons, CALVIN KLEIN WOMEN este un omagiu adus diversității feminine.

Delicat, dar puternic. Senzual, dar plin de prospețime. CALVIN KLEIN WOMEN este un parfum floral-lemnos ce surprinde contrastele variate ale feminității.

Parfumierii Honorine Blanc și Annick Menardo au creat un parfum care celebrează nu doar o femeie, ci mai multe: un grup de persoane, fiecare cu o voce distinctă. Inspirate de senzația de libertate și de posibilitățile nelimitate, femeile moderne și puternice sărbătoresc fiecare aspect al spiritului feminin.

Parfum floral-lemnos

 

Esența petalelor delicate de flori de portocal și atingerile achenelor proaspete de eucalipt dezvăluie notele de mijloc ale lemnului de cedru de Alaska. O pulverizare ușoară după lobul urechilor și în punctele de puls emană senzualitate feminină. Parfumul poate fi aplicat discret dimineața, iar numărul pulverizărilor poate crește spre seară.

Parfum de seară

 

Noua campanie a mărcii, #IAMWOMEN, dezvăluie individualitatea colectivă care unește toate femeile. Pluralitate și individualitate. Celebrarea tinerelor modele feminine ale Hollywoodului și a femeilor legendare din trecut care inspiră următoarea generație.

Parfum pentru femei

 

Actrițele Lupita Nyong’o și Saoirse Ronan împărtășesc povești despre femeile care le-au inspirat, de la legende nemuritoare la membre de familie. Adresând întrebarea „Cine sunt femeile care te inspiră?” și declanșând o conversație globală prin care femeile își dezvăluie identitățile unice și omagiază femeile care le-au modelat personalitatea.

Parfum cu flori de portocal

 

Descoperă întreaga colecție CALVIN KLEIN WOMEN: parfumgel de duș și loțiune de corp.

CALVIN KLEIN WOMEN celebrează feminitatea.