Cadouri din inimă pentru Valentine's Day

Sărbătoarea Sfântului Valentin este momentul ideal de a adăuga o doză de romantism relației dumneavoastră sau de a vă oferi vouă înșivă un cadou aparte. Notino vă vine în ajutor cu produse special alese pentru acest eveniment plin de dragoste.

Cadouri de Valentine's Day, Cadouri de la Notino de Valentine's Day, Cadouri Notino

Răsfățați-vă partenerul și învăluiți-l într-un val de prospețime oferindu-i cadou Paco Rabanne Invictus, un parfum fresh și ușor, destinat bărbatului energic, creativ, cu spirit de învingător. Pentru un plus de răsfăț optați pentru setul cadou Bvlgari Man Black Cologne, o combinație ideală de vitalitate și senzualitate orientală.

Cadouri de Valentine's Day, Cadouri de la Notino de Valentine's Day, Cadouri Notino

 

Adăugați un nou produs de îngrijire a pielii în ritualul zilnic al partenerului dumneavoastră. Puteți opta pentru un set de cosmetice special creat pentru bărbați, precum Biotherm Homme Aquapower, ce vor hidrata și îngriji tenul celui drag. Un ser luxos cu efect de hidratare și iluminare precum Lancôme Men Génific HD este și el o alegere cât se poate de potrivită. Tenul va fi astfel răsfățat și va primi o extra doza de dragoste.

Pentru că doriți ca alesul inimii să arate și să se simtă minunat în orice împrejurare, oferiți-i cadou setul de cosmetice Zew For Men, special conceput pentru îngrijirea tenului și corpului bărbaților. Și pentru că vrem ca partenerii noștri să fie mereu relaxați și cu o atitudine pozitivă optați pentru o lumânare parfumată Bath & Body Works Champagne Toast ce va umple întreaga casă de o aromă minunată și relaxantă.

Cadouri de Valentine's Day, Cadouri de la Notino de Valentine's Day, Cadouri Notino

 

Domnii își pot răsfăța partenerele învăluindu-le în aromele floral orientale ale parfumului și loțiunii de corp din setul Trussardi Sound of Donna. Doamnele vor putea răspândi o notă de exuberanță purtând parfumul Versace Bright Crystal ce va adăuga cu siguranță o nota de romantism întregii zile.

Pentru că ochii sunt oglinda sufletului și emană toată dragostea de Ziua Îndrăgostiților oferiți partenerei un set de îngrijire pentru pielea delicată din zona ochilor precum Clinique All About Eyes sau produsele atent alese din setul Clarins Eye Collection, o gamă cu pasiune pentru frumusețe. Iubitoarele produselor de machiaj vor fi extaziate de paleta de machiaj Makeup Revolution Soph X Totally Soph, o combinație minunată de produse necesare unui machiaj perfect.

Pentru EL, pentru EA sau pentru dumneavoastră, ideile de cadouri descoperite cu Notino sunt menite să facă inima celor dragi să exalte de bucurie de Sfântul Valentin și de ce nu pe tot parcursul anului. Răspândiți dragoste cu Notino!