Bronz perfect in doar cateva minute!

Cu fiecare nou an te întrebi cum poți obține rapid un bronz perfect? Există mai multe posibilități, dar eu consider că cea mai bună soluție pentru a obține un bronz perfect este autobronzantul. În primul rând nu este dăunător pentru sănătate - spre deosebire de expunerea la primul soare de primăvară (care este dăunător mai ales după iarnă, atunci când pielea nu este încă pregătită pentru expunerea la lumina soarelui și ultaviolete). În al doilea rând, acesta este foarte rapid, nu durează deloc mult. Aplicarea produselor autobronzante se poate face la domiciliu, iar rezultatul arată cu siguranță mai natural decât cel de la solar. Dar, cel mai importa este să alegi produsele autobronzate corecte, de calitate și ușor de utilizat.

autobronzant


St. Tropez - mai mult de 50 de premii prestigioase

St. Tropez este, probabil,cel mai flexibil brand în ceea ce privește bronzarea și asta în sensul pozitiv. Cine îl recomandă și îl utilizează? Editorii de reviste de lifestyle, celebrități, stiliști și makeup artiști. Este una dintre mărcile cele mai utilizate pe scară largă a podiumurilor de prezentare, deoarece poate crea modelelor o piele perfect bronzată în doar câteva minute. În plus afară de profesioniști, este utilizată de „persoane de rând” ca mine sau tine. Acest lucru ilustrează faptul că, la fiecare 15 de secunde se vinde un produs St. Tropez! În plus, marca a câștigat în ultimii doi ani, mai mult de 50 de premii prestigioase în frumusețe.

 

cz big st tropez ceny


Portofoliul brand-ului St. Tropez prezintă îngrijire cuprinzătoare pentru exfoliat, care pregătește pielea pentru aplicarea produselor autobronzante fie acestea sub forma unei creme, spume sau spray-uri. În plus, poți alege intensitatea bronzului, indiferent dacă îți dorești un bronz foarte fin, sau unul foarte puternic pentru pielea ta. Ceea ce este întotdeauna important este respectarea instrucțiunilor de aplicare pentru a evita apariția petelor de culoare și pentru ca bronzul să reziste cât mai mult.

Procedura corectă:

  1. În primele 24 de ore înainte de aplicarea produselor autobronzante, este bine să utilizați un peeling și să hidratați foarte bine pielea.
  2. Chiar înainte de aplicare, pielea ar trebui să fie perfect curată și uscată.
  3. Apoi, utilizează o loțiune hidratantă sau orice cremă dorești, pe care să o aplici pe coate, genunchi, glezne, picioare și alte părți mai uscate ale corpului, pentru a evita absorbția excesivă a produsului de bronzare.
  4. Aplică spuma autobronzantă St. Tropez pe mânușă, întinde-o bine în palme și apoi masează cu mișcări circulare pe întreg corpul. Cum se folosește spuma? Pentru menbrele superioare ajung două pompări, iar pentru membrele inferoare patru.
  5. Așteptați înainte de a vă îmbrăca până când spuma se dizolvă în piele. Încercați să nu faceți duș cel puțin patru ore.
  6. Pentru o culoare mai intensă poate fi repetată procedura de mai multe ori pe săptămână.

 

 

Ioana