Bronz frumos si sanatos - cu produsele Lancaster te bronzezi fara griji!

Să ne pregătim pentru vară! Dacă vara asta soarele te va vedea foarte des, sau chiar și mai rar, trebuie să știi cum să ai grijă de pielea ta, din foarte multe motive. Primul și cel mai important este protecția împotriva radiațiilor solare, iar cel de-al doilea este să ai și să menții un aspect frumos al pielii.

bronz


Unele dintre cele mai bune produse pentru protecția solară sunt cele marca Lancaster, bazate pe tehnologii inovative în domeniu. Brandul a investit timp de mulți ani în cercetarea privind protecția solară, regenerare și hidratare și acest lucru este relevat mai ales in colecțiile sale Sun Beauty and Sun Sport. Mulțumită acestei investiții, au lansat pe piață produse cu o noua formulă, o combinație protectoare UVA/UVB și raze infaroșu. Noua formulă combate razele nocive în doua etape: prima la suprafața pielii, iar cea de-a doua odata cu neutralizarea radicalilor liberi, în profunzime. În plus, produsele Lancaster conțin o combinație de elemente naturale(aloe vera, panthenol, bisabolol, alantoină, pepene verde și altele), care hidratează, hrănesc și calmează pielea iritată. Compoziția unică accelerează bronzul, oferă un bronz frumos, uniform, de lungă durată. Bucurați-vă de soare fără nicio grijă si lăsați produsele cosmetice Lancaster să se ocupe de protecția pielii dvs și în același timp să vă beneficiați de un bronz uniform.


Merită să le încercați!


Loțiune pentru bronzat Lancaster Sun Beauty


Soare, relaxare și Lancaster: protecție și bronz frumos! Pentru început puteți să vă bazați pe loțiunea Lancaster Sun Beauty. Acest produs nu numai că protejază împotriva radiațiilor solare, dar iți și asigură un bronz natural, de lungă durată, mulțumită complexului Tan Activator. Loțiunea are o consistența ușoară, se absoarbe ușor în piele și hidratează. Protejază împotiva îmbătrânirii premature a pielii, cauzată și de expunerea frecventă la soare.


Lancaster Sun Sport


Pentru cei ce sunt activi din fire, Lancaster Sun Sport prezintă o gamă foarte variată de produse. Produsele sunt îmbunătățite cu tehnologie infraroșu și pot fi aplicate și pe pielea umedă. Mulțumită pulverizatorului, aplicarea este ușoară și se absoarbe rapid în piele, fără sa lase urme. Spray-ul este disponibil în două variante: SPF 15 si SPF 30. Îți dorești un produs pentru bronzat care să fie rezistent la apă si să iți asigure protecție, bronz de lungă durată? Atunci Lancaster Sun Sport Gel SPF 20 este pentru tine, nu ezita!


Cremă pentru bronzat Lancaster Sun Age Control


După cum știm cu toții, razele solare acționează nociv asupra tenului și expunerea frecventă la soare cauzeaza îmbătrânirea prematură a pielii și formarea ridurilor. Pentru a veni în întâmpinarea noastră, Lancaster a dezvoltat o cremă specială pentru protecția feței, a gâtului și a mâinilor - cele mai des afectate de soare. Efectul unic al cremei Lancaster Sun Age Control este acela că luptă nu numai împotriva nocivității razelor solare dar și împotriva îmbătrânirii prematură a pielii și formarii ridurilor. Cu acest produs vă bronzați fără grijă.


Cremă hidratantă pentru prelungirea bronzului feței și corpului Lancaster Tan Maximizer

Dacă vrei sa iti protejezi pielea atât în timpul expunerii la soare dar și după aceea, încearca produsele din colecția Tan Maximizer. Acestea nu numai hidratează și catifelează pielea expusă la soare, dar și prejungesc bronzul. Pielea are un aspect natural, o culoare placută cu aspect irezistibil. Poți alege dintre cele două opțiuni: pentru față sau pentru față și corp.

Dacă îți zboară gândul la vară, plajă, mare sau piscină, echipează-ți geanta de plajă cu produsele Lancaster și ia-ți o pauză bine-meritată! Multumită tenologiei infraroșu, produsele acestui brand îți protejază pielea, hidratând-o în acelasi timp. Alege calitatea, mai ales când e vorba de sănătatea și frumusețea pielii tale: se merită!