Brand-ul italian Bottega Veneta

Brand-ul italian Bottega Veneta a fost fondat in 1966 si a devenit imediat recunoscut in intreaga lume pentru produsele de lux de inalta calitate pe care le creeaza. Puteti gasi buticurile acestui brand in tari precum China, Japonia sau Indonezia, dar si in cele mai cunoscute capitale precum Paris, New York sau Praga.

bottega veneta

Produsele create de brand-ul Bottega Veneta sunt renumite mai ales pentru tehnologia folosita in realizarea produselor ce asigura calitatea lor. Incepand cu anul trecut, compania ofera clientilor sai doar produse din piele cum ar fi genti sau pantofi. De asemenea, in 2011 compania a lansat pe piata primul sau parfum- Bottega Veneta.


Bottega Veneta, un parfum irezistibil pentru femei

Parfumul Pentru Bottega Veneta ofera tuturor femeilor o experienta de neuitat datorita esentei inedite cu o persistenta de lunga durata femei Compozitia parfumului combina perfect tonurile de iasomie, bergamotă, piper si patchouli.

Acest parfum de lux care potrivit directorului companiei, Tomas Maier, este inspirat de frumusețea peisajului rural din regiunea Veneto, pune in evidenta frumusetea naturala a femeilor. Bottega Veneta este un parfum irezistibil si elegant ce te va incanta in orice moment.

Sticla produsului evidentiaza bunul gust si eleganta parfumului datorita design-ului atemporal. Un parfum ce se adreseaza femeilor de toate varstele ce doresc sa atraga atentia celor din jurul lor. Cu acest parfum unic, te vei simti speciala in fiecare moment! Alege Bottega Veneta ce iti ofera o esenta perfecta pentru anotimpul racoros.