Boss Bottled United: Parfumul bărbatului încrezător în sine

parfum fifa world cup 2018

Hugo Boss este un brand puternic, încrezător, producător de parfumuri puternice, încrezătoare, pentru bărbați cu principii, care nu permit vieții să le dea gol. Este parfumul elitei jucătorilor de echipă, care își cunosc atuurile, își urmăresc ținta își nu se tem de lupta cu obstacolele. Pe același gazon joacă și noutatea în ediție limitată Boss Bottled United, parfum creat cu ocazia FIFA World Cup 2018.

De fiecare dată când aud "parfumul bărbătesc Hugo Boss", sunt numai urechi. Purtătorii parfumurilor Boss sunt neobișnuit de fermecători, mândri dar nu orgolioși, pur și simplu bărbați cu B mare. Parfumul Boss le vine mănușă. Așa că... în așteptarea primei întâlniri cu noul flacon Boss Bottled United, eram mai mult decât curioasă. Până acum mi-au plăcut toate parfumurile bărbătești de la Hugo Boss, și presupun că United nu va dezamăgi - nici pe mine, nici pe voi. 

Combinație de delicatețe și forță

boss bottled united

Boss Bottled United este îmbrăcat într-un flacon argintiu metalic. Dă astfel o ușoară impresie de "rece", ca orice tip. Dar sincer? Nu te lasă rece în nici un caz. Debutează cu mentă proaspătă, la care se adaugă portocale și plante sud-africane de buchu. Un trio impresionant... şi apoi infloresc tonurile lemnoase, într-o combinație amețitoare de delicatețe și forță. Boss Bottled United a reușit să combine un gentleman cu un războinic.

Inspirație pură (de fotbal)

parfum hugo boss

Chiar așa și-a și dorit Boss Bottled United să fie. Surse de inspirație i-au fost jucătorii de fotbal, iar motorul - Cupa Mondială din acest an. Forța fizică, spiritul sportiv și de echipă, simțul pentru fair-play, precum şi dinamismul, viteza și adrenalina. Le conține pe toate, ba chiar și ceva în plus. Parfumul nu domină personalitatea purtătorului, fiecare își păstrează personalitatea unică, la fel ca jucătorii unei echipe bine coordonate. Tocmai de aceea, chipurile brandului sunt patru jucători de top ai momentului: Harry Kane, Philippe Coutinho, Julian Draxler şi Alvaro Morata. (Dacă n-ai auzit de ei, caută-i pe Google. Hugo Boss luptă și pentru doamne!)

Pentru zi dar și la ocazii speciale

boss soccer blog

Boss Bottled United creează imaginea perfectă a parfumului de o masculinitate pură în cea mai atrăgătoare formă a sa, pentru mine în orice caz. Este un parfum puternic, dar păstrează o anumită doză de delicatețe modernă, pe care o apreciază la partener fiecare dintre noi. Este apreciat, desigur, și de bărbați. Hugo Boss United se poate purta zilnic, dar și când vrei să "fii văzut". Își pune în valoare purtătorul și îl reprezintă perfect. (Poate că și noi, datorită acestei arome, vom aprecia mai mult fotbalul. La urma urmei, dacă fotbalul a putut inspira un asemenea parfum... poate că are totuși niște atuuri!)