Black Friday 2016 - a mai rămas doar o săptămână!

black friday

Au început să se încingă spiritele pentru că a mai rămas doar o săptămână până la mult-așteptatul Black Friday 2016 - o oportunitate de a cumpăra cu mult mai ieftin înainte de Crăciun.
 
VINERI, 18 noiembrie 2016, dăm și noi STARTUL celor mai mari reduceri din acest an. Fie că te gândești deja la cadourile sub bradul de Crăciun sau parfumul preferat e pe sfârșite, îți pregătim reduceri de până la 70% la o varietate de produse, așa încât să ai de unde alege. De la produse pentru îngrijirea dentară, până la cosmetice pentru make-up și chiar parfumuri de nișă, pe Aoro vei găsi peste 200 de branduri la prețuri cu mult mai mici decât de obicei. Versace, Paco Rabanne, American Crew, Farmona, Kelsey Berwin, Moschino, Bruno Banani sunt doar câteva dintre acestea.
 
Practic, în cei mai bine de 7 ani de când s-a lansat pe piața din România, magazinul nostru a devenit popular pentru varietatea de branduri și produse pe care nu le veți mai găsi în altă parte. Ba mai mult, pe Aoro vei găsi parfumuri și cosmetice la prețuri cu mult mai mici decât într-o parfumerie tradițională sau decât oriunde altundeva pe internet. Cum reușim? Foarte mulți ne-ați întrebat asta. Simplu! Folosim tehnologii avansate ce ne permit sa reducem exact acele costuri care influențează prețul de vânzare al unui produs, ceea ce ne diferențiază de principalii concurenți.
 
 
La aceasta trebuie adăugat faptul că, spre deosebire de alti comercianți, volumul nostru anual este de peste 1.000.000 de produse vândute la nivel de rețea, cu un adaos comercial minim. Prin urmare, cumpărăm în cantități mult mai mari de la furnizori, beneficiind de prețuri de achiziție foarte avantajoase. La ora actuală, suntem prezenți pe piața de retail online din 14 țări, printre care Polonia, Cehia, Germania, Portugalia, Spania și chiar SUA sau UK.  
 
Deși oferta Black Friday pe Aoro se extinde până în weekend-ul următor (25 - 27 noiembrie), îți recomandăm să te grăbești, oferta fiind valabilă în limita stocului disponibil. Iar dacă vrei să fii printre primi informați de reducerile Aoro de așa-zisa Vinere Neagră, nu ezita să te înscrii la newsletter-ul nostru pentru a primi noutățile direct pe mai
 
 
aoro logo