Beauty School prezintă - trendul machierii ochilor cu puncte de tuș

machiaj trendy

Descoperă-ți talentul de regină a modei, cu acest nou trend în machiaj. Liniile nu sunt la modă anul acesta, în schimb trendul „dot eyeliner“ (dermatograf în puncte) a apărut recent pe podiumuri, la defilările unor guru ai modei, cum ar fi Valentino, Fendi sau Gucci. Combină stilul „tribal“ cu machiajul dramatic, foarte popular în perioada iernii.

Cum obții un asemenea look original? Fii creativă! Nu există niciun fel de restricții sau de reguli. Pur și simplu, te exprimi în stilul propriu.

a

Începe cu baza de machiaj, care uniformizează nuanța tenului. Nouă ne place mult Lumi Magique, bază de machiaj iluminatoare, de la L'Oréal Paris. Nu uita nici de primerul pentru gene și sprâncene Mascara Clear Lash, de la Artdeco, pentru o mai bună fixare.

machiajul ochilor

Nuanța de bază pentru fardul de pleoape trebuie să fie neutră sau de un auriu mat. În asemenea cazuri, cu cât mai simplu, cu atât mai bine. În paleta de farduri de ochi de la Artdeco Most Wanted palette, găsești toate nuanțele cool ale anului. Începe cu cea mai deschisă, în colțul interior al pleoapei și gradează treptat, spre cea mai întunecată, în colțul exterior. Astfel, ochii tăi vor părea mai mari și mai profunzi. La acest stil de machiaj este important să asortezi rujul la nuanța fardului de pleoape, astfel încât buzele să nu distragă atenția în mod inutil, răpind astfel ochilor din atracția binemeritată 😊. Pentru o acoperire de lungă durată, optează pentru rujul de la Makeup Revolution, în nuanța Iconic Matte Nude.

machiaj cu puncte in tus

Voilà! Acum, când baza naturală este gata, a venit momentul creativității, așa că pregătește-ți tușul pentru un punct sau două (sau chiar trei 😊). Pentru rezultate optime, încearcă tușul de ochi L'Oréal Paris Super Liner Blackbuster. Depinde numai de tine câte puncte dorești. Pentru început, încearcă să aplici câte unul la mijlocul pleoapelor, atât sus cât și jos.

dot makeup

La final, folosește un rimel de calitate care desparte, prelungește și dă amploare genelor. Genele separate și distincte sunt tendința cea mai hot a sezonului, punând în evidență fiecare geană! Nouă ne place rimelul Volume Glamour, pentru îndesirea genelor și conferirea unui volum, de la Bourjois.
 

machiajul cu tus

Acum look-ul tău este finalizat, iar tu ești gata să faci senzație. Nu uita însă de spray-ul fixator, de exemplu cel de la Artdeco, pentru a nu-ți strica opera artistică și pentru ca cele două puncte să nu devină zece😊.

Mândrește-te cu creațiile tale, pe pagina noastră de Facebook, te așteptăm cu drag.