Bărbații aleg cele mai bune parfumuri feminine

Suntem convinse că, dacă vă întrebăm care sunt cele mai bune parfumuri pentru femeile pe care le iubiți, le puteți enumera la fel de rapid ca și mama, iubita sau prietena dvs. Numai că noi am explorat și mai departe universul parfumurilor de top pentru femei în 2021. Ne-a interesat ce parfumuri pentru femei le plac cel mai mult bărbaților, iar rezultatul a fost mai mult decât surprinzător. Cele mai admirate parfumuri feminine au toate un punct comun – sunt, măcar parțial, florale.

parfumuri de top pentru femei

Top parfumuri pentru femei, din punctul de vedere al bărbaților

Am oferit prietenilor, cunoscuților și colegilor, spre testare, o mulțime de parfumuri noi, celebre, dar și luxoase, iar la final le-am adresat o singură întrebare: „Ce parfum te-a încântat cel mai mult?“ S-a văzut că mulți dintre ei erau deja cunoscători ai universului parfumurilor feminine. Au fost și unii mai ezitanți, dar alții au abordat tema dată atât de conștiincios, încât au luat cu ei acasă parfumurile care le-au plăcut din prima, pentru a le testa pe dragele lor jumătăți.

Datorită bunăvoinței lor, vă putem prezenta acum selecția celor mai populare parfumuri pentru femei, din punctul de vedere al bărbaților. Pentru o perspectivă mai clară, am ordonat selecția, de la parfumurile pur florale, până la parfumurile cu tonuri de lemn și de mosc.

Parfumul care cucerește un bărbat de la prima întâlnire: Michael Kors Gorgeous!

„Am aflat ulterior că este vorba de o noutate, dar Camelia a purtat un parfum aproape identic la prima noastră întâlnire. Și am rămas împreună până în ziua de azi“, își deapănă amintirile Rareș, pentru care parfumul Michael Kors Gorgeous! este cel mai frumos parfum pentru femei din lume. Se pare că are un puternic caracter floral, dar, totodată, se simte și un ușor accent de tutun, ceea ce pe el, în calitate de bărbat amator de whisky și de trabucuri de calitate, nu îl deranjează – ba chiar dimpotrivă.

Aroma păpușii cu păr de acadea: Dolce & Gabbana The Only One Intense

Majoritatea bărbaților care au participat la „studiul“ nostru parfumat au recunoscut fără ocolișuri că le place când o femeie miroase dulce și delicat, dar nu prea ostentativ. Un astfel de parfum dulce și plăcut pentru femei este, pentru ei, apa de parfum Dolce & Gabbana The Only One Intense. Mai ales pentru că, deși vanilat, este, în primul rând, un parfum floral.

Parfumul vacanței pentru amândoi: Atelier Cologne Lemon Island

Nu ne-a surprins deloc faptul că unii participanți au considerat acest parfum ca fiind bărbătesc. Doar este unisex… În afara faptului că, după părerea „subiecților“ noștri, Atelier Cologne Lemon Island miroase a vacanță, și-l pot imagina și ca pe un parfum de vară pentru femei. Care a fost argumentul lor cel mai des întâlnit? „Aroma lui este, nu știu cum s-o descriu… așa, mai proaspătă.“

Parfumul fericirii instantanee: Novellista Couture Chic

Cel mai bun parfum pentru momentele de tristețe ale soției sale este, din perspectiva lui Cornel, apa de parfum Novellista Couture Chic. Când soția a traversat o perioadă mai grea la muncă, din cauza căreia era posomorâtă și acasă, Cornel a surprins-o cu această noutate a anului trecut. „A fost încântată. Combinația de portocale și iasomie este fix pe gustul ei. Nu spun că nu a ajutat și gestul în sine, dar parfumul a devenit imediat preferatul ei și se parfumează cu el, practic, tot timpul“, a adăugat Cornel.

Parfumul ca o îmbrățișare: Hugo Boss BOSS Alive

„Patricia îmi reproșează că nu o dezmierd și nu o îmbrățișez atât cât și-ar dori“, ne-a declarat George la începutul testului. „Am vrut să mă recompensez oarecum... Și mi s-a părut că tocmai Hugo Boss BOSS Alive i-ar putea fi pe plac. Paradoxal, mi-a plăcut și mie atât de mult, încât acum chiar o îmbrățișez pe Patricia mult mai des ca înainte. Pur și simplu, datorită parfumului, vreau să fiu mai aproape de ea“. Nu știm cum interpretați dvs. situația, dar, pentru George, BOSS Alive este, clar, cel mai bun parfum pentru femei al anului 2021.

Parfumul drăcoaicei absolute: Armani Sì Intense

Anton crede că cel mai bun parfum feminin ar trebui să fie, în primul rând, intens. Armani Sì Intense este parfumul care a jucat, după propria sa mărturisire, un rol important în multe nopți de neuitat. „Când soția mea se parfumează cu el, nici nu mai observ cât de sexy este lenjeria aleasă. Este parfumul meu preferat pentru femei, cel care ne aduce pe aceeași lungime de undă.“

Parfumul îngerului coborât pe pământ: Mugler Angel Nova

Printre cele mai bune parfumuri pentru femei, bărbații noștri au inclus și Mugler Angel Nova. Roz-zmeurie, apa de parfum este, din perspectiva lor, destinată femeilor care știu să fie atât școlărițe nevinovate, cât și adevărate tigroaice. După cum au hotărât în unanimitate, acestea sunt „cele mai bune femei care pot exista“...

Parfumul femeii sigure pe sine: Zadig & Voltaire This is Her!

Pe lista celor 11 cele mai bune parfumuri pentru femei figurează și apa de parfum Zadig & Voltaire This is Her! Din perspectiva bărbaților, este un parfum de top, pentru femeile care nu se tem să-și arate siguranța de sine. Radu chiar a specificat că acesta este parfumul șefei sale, o femeie care deține în firmă o autoritate și un respect la care mulți bărbați pot doar să viseze. Da, domnilor, aceasta este ea!

Un parfum pentru băieți mici și domnișoare mari: Viktor & Rolf Flowerbomb

Păcat că n-ați fost de față, pentru că ar fi fost amuzant să vedeți bărbați în toată firea ținând în mână flaconul cu apă de parfum Viktor & Rolf Flowerbomb. Forma sa de grenadă, căreia trebuie să-i scoateți siguranța înainte de aplicare, i-a hipnotizat într-atât, încât s-au transformat instantaneu, sub ochii noștri, în băieței. Majoritatea ar cumpăra acest parfum femeii iubite. Doar că nu am reușit să-i facem să recunoască dacă-l vor pentru aroma sa florală sau pentru a se putea juca acasă cu flaconul, când nu-i vede nimeni.

Un suflu de libertate pentru femeile legate și înlănțuite: Gucci Guilty Pour Femme 2021

V-ați gândit vreodată cum miroase libertatea? Bărbații știu precis. Miroase exact ca parfumul oriental Gucci Guilty Pour Femme 2021. Marius ne-a spus că, tocmai datorită acestei ape de toaletă, iubita lui, care are obiceiul de a se scuza într-una și peste tot, se metamorfozează într-o ființă cu spiritul incredibil de liber.

Parfumul secretoaselor cuminți: Narciso Rodriguez For Her Musc Noir

Ca parfumul feminin de top al anului 2021, bărbații testați de noi au ales în unanimitate floral-orientalul Narciso Rodriguez For Her Musc Noir. Au considerat că remarcabila apă de parfum se potrivește unei femme fatale, dar și femeilor care vor să pară inaccesibile. Ceea ce, se pare, atrage bărbații...

V-a surprins lista celor mai bune parfumuri pentru femei, din perspectiva bărbaților? V-ați așteptat să prefere parfumurile picante spre fumurii? Care este parfumul preferat de bărbații din preajma dvs.? Spuneți-ne și nouă!