Atrage toate privirile la petrecerea de Halloween!

Petrecerea de Halloween, Atmosferă unică, Stil cabaret

Sărbătoarea de Halloween a sosit. Un moment unic, o atmosferă plină de mister, perfectă pentru un party tematic. Nu rata ocazia să reinventezi standardele. Dă frâu liber imaginației și creează un look unic, nu numai în ceea ce privește machiajul! Alege un costum plin de fantezie - și nu uita să-ți intri în rol. Distracția serii poate începe!

Extravaganță fără limite

E mai greu să arăți sexy în costum de vampir sau de schelet. De acest Halloween, alege mai degrabă un look cu adevărat trendy! Cauți inspirație, vrei să fii de nerecunoscut? Urmează sugestia noastră cum să arăți sexy, interesantă și seducătoare. Creează un aspect original, în stil cabaret. Machiajul nostru este inspirat de stilul „flapper“ al anilor 1920. Uită de tonurile discrete și de nuanțele atenuate. Am ales culori intense, ne-am jucat cu contrastele, păstrând în același timp blândețea feminină a liniilor feței.

Atenție la detalii

Nu uita să rămâi în rol toată seara. Atenție la stilul dansului, la felul cum vorbești, la grimase. Pentru a avea o față cât mai expresivă, te ajută machiajul sprâncenelor. Ai observat cum le-am acoperit pe cele „reale“ sub un strat gros de fond de ten, pictând unele „false“ deasupra lor? Sprâncenele se trasează cu tușul, accentuând culoarea închisă cu un eyeliner gel rezistent, aplicat cu pensula. Sprâncenele pronunțate și stratul gros de fond de ten palid sunt tipice pentru „flapper style“. Detaliul care întregește look-ul poate fi o aluniță în colțul ochiului.

Produse pentru make-up, Machiaj pentru Halloween, Cele mai frumoase produse

Contraste

Un blush roz și umbre de pleoape albastru-gri. Un contrast fascinant! Nu te teme să fardezi ochii mult mai accentuat ca de obicei. Aplică nuanțe închise pe pleoape și pe zona de sub ochi, iar la margini folosește un creion alb. Vei vedea ce frumos ies ochii în evidență. Nu uita nici de buzele intens machiate. Contrastul este și aici foarte important, la fel ca și nuanța intensă, lucioasă, cu conturul bine definit, pentru un look seducător. Astăzi poți exagera fără frică! Look-ul de Halloween este, prin definiție, mai intens. Iar buzele în nuanțe închise, în stilul „flapper“ al anilor 20, pur și simplu nu pot lipsi.

Detaliile finale

Gene extra lungi și o coafură perfectă (eventual una pentru părul scurt, așa cum se purta în anii 1920). Look-ul va fi desăvârșit până la ultimul detaliu. O băutură de epocă în mână, prietenii în jur - și seara de neuitat poate începe. Deci, ce zici, vei reuși să creezi cel mai admirat look al petrecerii de Halloween din acest an?