Aromele frumuseții în 2019, pentru EL și pentru EA!

Parfumurile anului 2018 ne-au învăluit pe deplin în aromele proaspete de verde crud, cele gurmande de ciocolată și cafea amestecate cu note orientale, precum și în aromele originale, artizanale ale parfumurilor de nișă. Anul 2019 începe cu energia debordantă a notelor floral-fructate dar și cu căldura și dulceața aromelor lemnoase.

Parfumurile anului 2019

 

Sărbătorile de iarnă au trecut dar nu am ieșit pe deplin din anotimpul răcoros. Un motiv cât se poate de solid pentru a căuta căldura aromelor lemnoase. Unul dintre aceste parfumuri este Yves Saint Laurent Black Opium, o apă de parfum pentru femei, senzuală și energică, cu note de bază de cedru și vanilie. În aceeași notă, un parfum elegant cu adieri orientale, potrivit atât pentru zi cât și pentru seară este Trussardi Sound of Donna, un parfum dulce de migdale cu note de bază de lemn de santal.

Dacă însă căutați un parfum dinamic și seducător, potrivit pentru seară atunci optați fără reținere pentru Jean Paul Gaultier Scandal By Night, o combinație misterioasă a notelor de santal, tonka și miere. Domnii nu pot nici ei ocoli aromele lemnoase și călduroase ale parfumurilor de top din 2019. Pot opta pentru Issey Miyake L’Eau Super Majeure D’Issey, un parfum lemnos, cu note de bază de vanilie neagră ce își găsește împlinirea în note de salvie și rozmarin.

Aceleași note lemnoase-orientale le găsim și în Tom Ford Oud Wood, un parfum puternic de seară pentru gentelmanul modern. Dacă doriți să purtați cu dvs. prospețimea plimbărilor invernale sau briza învigorantă a plajelor, optați pentru notele floral-fructate ale parfumurilor de top ale anului 2019. Unul dintre preferatele acestui sezon este Chloé Nomade, un parfum boem, optimist care încântă prin notele centrale de frezie. Pentru cele mai romantice dintre noi, parfumul Gucci Bloom Nettare di Fiori este alegerea ideală prin aromele sale centrale de iasomie și tuberoză.

Noile parfumuri 2019 pentru EL propun, de asemenea, note aromatice și pline de vitalitate ce ne transpun în briza liniștitoare a mării, a plajelor sau nisipurilor calde ale deșertului. Unul dintre acestea este Dior Sauvage, un parfum surprinzător cu note proaspete de bergamotă și vanilie. O doză de energie și exotic vine însă de la Clinique Happy for Men, un cocktail de fericire cu note centrale de frezie, lăcrămioare și iasomie.

Fie că optați pentru notele calde, lemnoase ale parfumurilor de top 2019 sau pentru vitalitatea aromelor proaspete, puteți descoperi aromele frumuseții aici, cu Notino!