Amouage Interlude Man este focul îmblânzit

Amouage parfumuri de nisă

Când vine vorba de parfum, ne punem de multe ori problema dacă nu cumva e prea ,,masculin" sau prea ,,feminin". Distingând între parfumuri pentru femei și cele pentru bărbați cu siguranță ajută în alegerea unei arome, dar oare este suficient de relevant? Într-adevăr, unele note și acorduri au ajuns de-a lungul timpului să fie percepute ca tipic feminine sau tipic masculine. Totuși, nu există vreo regulă cu privire la parfumul pe care trebuie să-l alegi în funcție de sexul tău. Sunt toate parfumuri, și atât timp cât preferatul tău miroase minunat pentru tine - și pe tine - totul este bine și îl poți purta fericit (sau fericită) zi de zi.
Da, chiar și atunci când parfumul în cauză e unul evident masculin, precum Amouage Interlude Man.
 

O aromă mai neobișnuită  

amouage interlude women

Ce-i drept, spre deosebire de multe alte brand-uri de parfumuri de nișă, Amouage își canalizează atenția pe genul consumatorului, cuplând parfumurile într-un soi de perechi conjugale: câte două parfumuri cu același nume, cu ambalaj și design similar, unul pentru bărbați și unul pentru femei. Interlude Man nu face excepție, completând frumusețea balsamică a omologului său feminin - un alt parfum Amouage foarte iubit. Acestea fiind spuse, Amouage Interlude Woman înclină spre gourmand, în timp ce versiunea masculină rămâne ceva mai rezervată.
 
Materialele promoționale le caracterizează ca fiind picante și lemnoase, ceea ce e, fără îndoială, adevărat. Dar poate că un alt cuvânt le caracterizează cel mai bine pe amândouă - rășinoase. Ceea ce dă parfumurilor Interlude rotunjime și senzație de catifelare, în combinație cu un miros dulceag, nu este vanilia sau orice altă notă similară folosită în mod tradițional pentru a crea parfumurile dulci, ci ingredientul numit ,,opoponax''. La fel ca alte rășini, opoponaxul vă dă o idee despre cum ar mirosi mierea dacă în mod miraculos am extrage toată dulcegăria din ea.
 

Lemnos și condimentat

Esențele lemnoase și condimentele se lasă simțite imediat după aplicarea parfumului, dar nici unul dintre ele nu este o notă centrală. În schimb, acest aftershave se deschide într-o prospețime de bergamotă și picanterie de ardei iute, frumos purtate pe un nor de tămâie. Chiar din primele minute după aplicare se simte o anumită nuanță animalică a întregii compoziții, dată de notele de piele și patchouli.
 
Pe masură ce parfumul se dezvoltă pe piele, mirosul de citrice dispare rapid în fundal și veți obține o doză completă de dulcegărie dată de opoponax, oud și lemn de santal. De acum Amouage Interlude Man devine aproape ca de foc și rămâne astfel ore în șir, oferindu-vă variații pe această compoziție frumoasă și puternică, dar încă bine echilibrată.
 

Longevitate uimitoare

amouage interlude men

După ce și-a atins punctul culminant, descoperi cel mai uimitor lucru despre acest parfum - persistă. Oh, dragi zei ai olfactivului, chiar v-a reușit acest parfum! Până la urmă, după ce plătești o sumă substanțială pentru acest acest parfum, ar fi o dezamăgire să trebuiască să-l reaplici la fiecare două ore pentru a-i menține persistența. Dar ce este și mai uimitor e să-ți miroși haina la o săptămână după și să simți încă adierea unui parfum care este aproape la fel de complex ca în ziua în care l-ai aplicat. Amouage Interlude pur și simplu nu dispare de pe haine până nu le speli (nu că am sugera să nu-ți mai speli rufele).
 
Deci, pentru cine a fost conceput acest parfum? Cine s-ar bucura de această superbă, intensă și elegantă creație olfactivă? După cum ne sugerează și numele, cu siguranță transmite un anumit calm, ceea ce ar putea fi surprinzător luând în considerare cât de multe note puternice are în compoziție. Interlude este intens, dar în nici un caz într-un mod strident. Este un parfum ideal pentru singuratici sau pentru cei care iubesc compania altora, dar nu au nevoie de ea pentru a se simți confortabil.
 
Maria