ALEGEȚI-VĂ DRUMUL

Chloé, parfumuri Chloé, Notino și Chloé

Trăiți o viață plină de aventură, la fel ca Gaby Aghion, fondatoarea Chloé. În 1945, croitoreasa de origine egipteană emigrează în Franța și transformă moda postbelică rigidă în ceva grațios, original și feminin. Parfumurile ei apar pe piață în 1975, fiind acum faimoase în întreaga lume.

Chloé, parfumuri Chloé, Notino și Chloé

Descoperiți Chloé Signature Eau de Parfum și un stil sofisticat fără efort, specific unui spirit liber, cu un simț fantastic al eleganței. Feminin, jucăuș și sexy: parfumul combină notele florale cu tonurile de bujor, litchi și frezie. Aroma senzuală este îmbogățită de notele de magnolie și lăcrămioare, ce se împletesc elegant cu atingerile subtile și calde de ambră și lemn de cedru.

Chloé, parfumuri Chloé, Notino și Chloé

Chloé L'Eau Eau de Toilette este parfumul perfect pentru femeia modernă care își urmează propriul drum; denotă eleganță, spontaneitate și strălucire rar întâlnite. Diafană și memorabilă, această armonie dintre trandafir și magnolie, cu note de iasomie și lichen de prun, creează un parfum revigorant, unic.

Chloé, parfumuri Chloé, Notino și Chloé

Deveniți și mai încrezătoare cu un parfum sofisticat. Eliberați-vă de inhibiții cu noua apă de toaletă Chloé Rose Tangerine, o expresie a feminității mai îndrăzneață ca oricând. Esențială pentru identitatea parfumului Chloé este nota unică de trandafir, cu o tentă fructată neașteptată: esența vibrantă și luminoasă a mandarinei conferă strălucire parfumului, în timp ce coacăzele negre tonice, cu subnote proaspete, îi întăresc caracterul. Notele de bază de cedru și ambră albă persistă și imprimă o eleganță simplificată, ultracontemporană. Într-o sticluță modernă, delicat gofrată, cu o nouă panglică grosgrain roz-oranj, perfect asortată parfumului, această apă de toaletă este absolut ademenitoare.

Cumpărați acum cu livrare gratuită + un portfard la orice achiziție Chloé de peste 220 RON.

1. Perfecțiunea eleganței feminine
2. Un parfum suav, de neuitat
3. O adiere seducătoare, plină de viață
4. O compoziție florală dulce
5. Un parfum ce radiază feminitate