9 sfaturi privind aplicarea parfumului pentru femei și bărbați, pentru o persistență îndelungată

Când vă descoperiți în fine „favoritul“ printre parfumuri, doriți să vă bucurați de acesta întreaga zi. Uneori însă se întâmplă să nu-l mai simțiți, după doar câteva ore. Avem pentru dvs. câteva reguli simple, despre cum să aplicați parfumurile, pentru a rezista cât mai mult timp pe piele.

parfumuri, Notino

9 sfaturi pentru un parfum cu persistență îndelungată

Amplasare – Umiditatea și soarele afectează parfumurile. Le aveți aliniate pe un raft în baie sau lângă o fereastră? Mutați-le, de exemplu, în dulapul din dormitor. „Clima” din baie și lumina soarelui accelerează degradarea aromei parfumului și îi reduc intensitatea.
Căldura corpului dvs. – Pentru ca parfumul să reziste cât mai bine pe tot parcursul zilei, aplicați-l pe punctele de puls – pe tâmple, pe gât, pe interiorul încheieturilor, coatelor și în gropița genunchiului, după urechi sau în decolteu.
Momentul potrivit – Visați la un parfum care să reziste întreaga zi? Aplicați-l întotdeauna după duș sau după baie, pe pielea bine uscată. Amplificați intensitatea parfumului, aplicând mai întâi pe punctele de puls o loțiune de corp sau o cremă fără parfum - sau cu o aromă identică sau compatibilă cu cea a parfumului. Pulverizați parfumul peste cremă.

SFATUL nostru: Dacă nu găsiți produse cosmetice în ton cu parfumul dvs., aplicați câteva picături peste laptele sau crema de corp fără parfum, înainte de a le întinde pe piele. Rezultatul va fi același.

Nu vă îmbrăcați imediat – Așteptați câteva minute după aplicarea parfumului, pentru a-i da timp să se usuce pe piele. De-abia după aceea vă puteți îmbrăca.
Fără frecare – În goana după un parfum cât mai persistent, multă lume uită că frecarea încheieturilor una de alta perturbează structura parfumului și, prin urmare, acesta nu va rezista mult. Mai bine lăsați parfumul să se usuce liber pe piele.
Parfumați-vă părul – Parfumul dvs. preferat poate fi aplicat și pe păr, dar nu direct – conține alcool, care v-ar usca părul. Pulverizați parfumul pe pieptenul sau pe peria cu care vă veți peria părul - sau pulverizați un norișor de parfum în aer și treceți prin el. Mai puteți încerca și un parfum pentru păr.
Parfumați-vă îmbrăcămintea – Folosiți un parfum „semnătură“, după care vă recunoaște toată lumea și doriți să vă parfumați cu acesta și îmbrăcămintea? Nicio problemă. Pulverizați puțin parfum pe un șervețel și introduceți-l între hainele împăturite din dulap.
Alegeți intensitatea corectă – Nu știți care parfum rezistă cel mai mult? Cu cât concentrația de uleiuri esențiale este mai mare, cu atât mai bine: apa de colonie are concentrația cea mai scăzută, apa de toaletă este puțin mai intensă, urmată de apa de parfum. Parfumul este cel mai intens dintre toate.
Mereu la dispoziție – Parfumul preferat poate fi „înviorat“ și pe parcursul zilei, fără să trebuiască să cărați cu dvs. tot flaconul. Pentru poșetă sau rucsac, cea mai practică soluție o reprezintă pulverizatorul Notino Travel, pe care îl puteți umple cu un parfum la alegere.

Acum știți cum să prelungiți cât mai mult experiența olfactivă. Rămâne pasul cel mai important: alegerea unui parfum persistent, care să vă vină ca turnat.

3 parfumuri îmbătătoare și persistente pentru femei

Aveți un suflet rebel? Seducătoarele tonuri orientale ale apei de parfum Carolina Herrera Good Girl Suprême vă încurajează spontaneitatea. Radiază acorduri afrodiziace de iasomie egipteană, de boabe de tonka și de fructe de pădure. Nu vă recunoașteți în aceste note? Aromele de gardenie, de neroli, de bergamotă, de mandarine și de vanilie ale parfumului Valentino Voce Viva sunt exact opusul lor – gingașe și nevinovate.

SFATUL nostru: Apreciați senzația luxului adevărat și adorați piperul, rubarba, ambra, tămâia și florile? Încercați Amouage Honour.

3 parfumuri exclusive și persistente pentru bărbați

Aveți acasă un aventurier îndrăzneț? Dăruiți-i bărbăteasca apă de parfum Armani Acqua di Giò Profumo, o simfonie de note marine, cu bergamotă, rozmarin, salvie, tămâie și paciuli. Dacă preferă mirodeniile, lemnul sau pielea, apa de toaletă Maison Margiela Replica Jazz Club. va avea mai mult succes. Combină acorduri de tutun, cu rom și condimente – un trio care evocă foarte viu o noapte petrecută într-un club de jazz. Veți avea succes și cu parfumul viril și „pielos“ Paco Rabanne 1 Million Parfum.

În concluzie, parfumul care persistă întreaga zi nu este un mit. Aveți un brand preferat sau un truc verificat, pe care nu l-am menționat? Împărtășiți-l cu noi în comentarii.