6 pași esențiali în rutina de curățare a tenului

Rutina de îngrijire a tenului contează! Și iată de ce. Numai prin urmarea unei rutine de aplicare a produselor de îngrijire tenul va absorbi beneficiile fiecărui produs în parte. Regula de bază este să începem ritualul de îngrijire a tenului cu produse cu o consistență fină și să completăm rutina cu cele cremoase, onctuoase.

Curățarea tenului, Notino oferă produse pentru curățarea tenului, 6 pași 

Curățare

Dimineața, îndepărtați impuritățile tenului cu apă călduță și un gel de curățare potrivit tipului vostru de ten. Pentru o curățare profundă a porilor apelați la un dispozitiv sonic de curățare a tenului precum FOREO LUNA™ 3. Demachiantul onctuos Collistar Make-up Removers and Cleansers este ideal pentru ritualul de seară de curățare a tenului. După demachiere, urmați pașii de curățare a pielii din rutina de dimineață.

Tonifiere

Tonifierea în funcție de tipul de piele este un pas esențial ce permite tenului să absoarbă ingredientele active din compoziția sa. Aplicați Lancôme Tonique Éclat dimineața și seara cu ajutorul unei dischete demachiante, cu mișcări circulare pentru o curățare și iluminare profundă a pielii.

Ser antioxidant

Concentrate și intens nutritive serurile faciale acționează în profunzime, reîntinerind tenul. Aplicați câteva picături de ser Biotherm Life Plankton Elixir dimineața și seara pe tenul curat pentru a obține un efect revitalizant profund.

Crema de ochi

Protejați zona sensibilă a ochilor de ridurile premature cu o cremă de ochi precum L’Oréal Paris Revitalift Filler. Aplicați produsul prin tapotarea zonei ochilor dimineața și seara, după pașii de curățare și tonifiere.

Curățarea tenului, Notino oferă produse pentru curățarea tenului, 6 pași

Masca hidratantă

Dacă aveți tenul uscat, adăugați la ritualul de seară o mască revitalizantă, hidratantă cu efect anti-rid precum Dermacol HT 3D. Aplicați produsul pe pielea curățată și tonifiată, evitând zona ochilor.

Hidratare

Toate tipurile de ten au nevoie de hidratare! Pentru zi, aplicați cu mișcări circulare o cremă hidratantă precum Lancôme Hydra Zen iar seara optați pentru o cremă mai concentrată ce pătrunde treptat în piele. Urmați zilnic rutina de curățare a tenului pentru o piele revitalizată și strălucitoare.