6 ingrediente cosmetice pentru un ten impecabil

Există câteva ingrediente cosmetice pe care este recomandat să le urmăriți pe etichetele produselor de îngrijire a tenului. Să descoperim împreună beneficiile acestora asupra pielii.

6 ingrediente, Ten impecabil, Notino

 

Acid hialuronic

Găsindu-se în mod natural în organismul nostru, în special în piele și cartilagii, acidul hialuronic este unul dintre cele mai folosite ingrediente pentru tratarea ridurilor și cearcănelor. Pentru sporirea luminozității, fermității și hidratării folosiți câteva picături de ser Revolution Skincare 2% pe tenul curat înainte de aplicarea cremei hidratante.

Retinol

Folosit pentru puterea sa regeneratoare și anti-îmbătrânire, retinolul sau vitamina A contribuie la sporirea elasticității pielii și a eliminării ridurilor fine. Serul Elizabeth Arden Retinol Ceramide Capsules permite absorbția rapidă a ingredientelor active pentru un ten uniform și ferm.

Vitamina C

Vitamina C este un antioxidant puternic ce luptă împotriva poluării și a îmbătrânirii premature a pielii. Câteva picături din serul Payot My Payot aplicat înainte de crema de zi sau noapte vor da un boost de vitalitate tenului.

6 ingrediente, Ten impecabil, Notino

 

Extract de melc

Promotor al producției de elastină și colagen din piele, extractul de melc luptă eficient împotriva ridurilor, pigmentării și acneei. Tapotați câteva picături de ser facial Mizon Multi Function Formula pe tenul curat și masați produsul până la absorbția completă. Cu cât concentrația de extract de melc este mai ridicată cu atât efectele asupra tenului vor fi mai intense.

Ulei de argan

Plin de antioxidanți și vitamina E, uleiul de argan are proprietăți hidratante, anti-îmbătrânire și revitalizante. Hrănește pielea fără a astupa porii și poate fi folosit atât pe tenurile uscate cât și pe cele acneice. Aplicați uleiul organic de argan Saloos Oils Bio imediat după baie pe pielea umedă și masați până se absoarbe complet.

Colagen

Cu rol cheie în menținerea fermității și rezistenței pielii, colagenul are abilitatea de a reduce aspectul ridurilor, vergeturilor și celulitei. Îmbunătățește elasticitatea și fermitatea pielii. Aplicați emulsia facială lejeră cu colagen Asombroso dimineața și seara. Se absoarbe rapid și oferă o hidratare intensă și un efect de lifting de durată.