4 Produse de beauty, de nelipsit în geanta de plajă

Bech Bag Essentials

Salut, divă a plajei! Sezonul tău preferat a intrat în a doua jumătate, iar noi dorim să profiți din plin de aceste zile fierbinți. Ori de câte ori mergi la plajă, reflectezi intens la găsirea costumului de baie ideal, care să-ți pună în valoare corpul superb, la care ai muncit atât. Total de înțeles! Geanta ta de plajă conține deja costumul de baie, ochelarii de soare și sandalele perfecte, dar ce te faci când, odată ajunsă la plajă, realizezi că ai uitat produsele de înfrumusețare INDISPENSABILE la plajă? Ei bine, aici îți venim în ajutor noi!

Ca să nu uiți să iei cu tine tocmai esențialul, am creat o listă cu cele mai importante 4 produse de înfrumusețare indispensabile, care nu trebuie să-ți lipsească din geantă data viitoare când te vei duce la plajă!

Protecție solară

Elementar! Este, probabil, singurul produs pe care chiar nu trebuie să-l uiți. Dar, hai să recunoaștem - multe dintre noi am uitat uneori tocmai de protecția solară, așa că, acum, ori de câte ori facem lista pentru plajă, acest produs ocupă mereu primul loc! Recomandăm în special EUCERIN Sun, datorită nivelului său ridicat de protecție. Citești mai multe despre produsele de protecție solară aici.

Bech Bag Essentials

Ulei de păr pentru părul stresat de soare

Desigur că, aici, majoritatea fetelor vor fi de acord cu noi. Plaja + soarele nu fac un duo bun pentru părul nostru, iar aceasta este o problemă importantă atunci când mergem la plajă. Ei bine, acum poți uita de această problemă! Ia cu tine un spray protector sau un ulei de păr – și gata! Dacă preferi forma de spray, încearcă Alfaparf Milano, iar pentru adeptele uleiului de păr, PhytoPlage este o alegere excelentă!

Bech Bag Essentials

Balsam pentru buze

Suntem fiecare diferite, dar soarele extrem și vântul intens de pe plajă pot usca pielea tuturor, în special pielea delicată a buzelor. Există multe balsamuri excelente pentru buze, dar, ca să alegem două dintre cele mai eficiente, pentru această vară alegerea noastră s-a oprit la Neutrogena și la Labello.

Rimel rezistent la apă

Evident că ai de gând să faci multe poze incredibile pe-acolo, nu-i așa? Uită de filtrele editorului foto pentru look-ul perfect și bazează-te pe rimelul rezistent la apă! Pentru un plus de volum, alege Lancome Hypnose Drama, iar pentru gene lungi și curbate optează pentru Catrice Allround!

Bech Bag Essentials

aorobynotino transparent blk

Text realizat de: Carmen, redactor Aoro