4 idei cool pentru un machiaj de Halloween

machiaj de Halloween

Vrei să întâmpini sărbătoarea de Halloween cu un look extravagant, dar nu știi cum să-l realizezi? Îți oferim câteva idei ușor de aplicat, pentru un look cu adevărat horror, dar șic.

Smokey eyes - varianta horror

Este bine știut că machiajul fumuriu conferă privirii profunzime și senzualitate. De Halloween însă, încearcă un stil diferit. Înlocuiește tonurile obișnuite de maro sau de negru, cu o nuanță de roșu care să te flateze. Orice ton e permis, de la cărămiziu până la vișiniu. Principiul este același: începe cu o bază de culoare mai deschisă pe pleoapa superioară și conturează cu ea și genele inferioare. Nuanța de roșu închis servește la accentuarea colțului exterior al ochiului și la trasarea unei linii fine deasupra genelor superioare. Pentru un rezultat optim, folosește culori asortate, dintr-o singură paletă, cum ar fi New-Trals vs Neutrals, de la Makeup Revolution. Acest machiaj accentuat necesită un eyeliner mai negru decât noaptea de Halloween. Încearcă Super Liner Carbon Gloss, de la L'Oréal. Acum mai trebuie doar să întorci genele și să le dai volum, de exemplu cu rimelul Volume Glamour, de la Bourjois.

machiajul ochilor

Conturează cu blush-ul

Principiul unui machiaj de Halloween simplu, dar de efect este de a folosi produse obișnuite, într-un mod inedit. Un exemplu excelent este blush-ul clasic - în mod normal, dă obrajilor o culoare sănătoasă și tinerească, dar, dacă îl aplici sub pomeți, pe post de pudră de contur, dintr-o dată devii o zombiță sexy. O aplicare cu rezultat excelent a acestei idei o oferă blush-ul Catrice Multi Matt în nuanța La-Lavender. Dacă preferi un contur foarte precis cu efect zombi cât mai original, nu estompa pudra de contur aplicată și, în plus, aplic-o și pe lungimea nasului, pe bărbie și la tâmple.

Recomandarea noastră: Optează pentru Paleta de contur de la BHcosmetics și vei obține o trusă multifuncțională cu șase culori, care pot fi folosite alternativ ca blush, contur sau iluminator de ten.

blush

Magia unui ten strălucitor

Creaturile seducătoare din altă lume au, de obicei, o trăsătură comună: la lumina lunii, tenul lor palid radiază misterioase irizări, ca o invitație. Tu, creatură seducătoare din lumea reală, ai nevoie de machiaj pentru a obține acest efect supranatural, dar nu-ți face griji, este foarte simplu. Este suficient să folosești cea mai palidă nuanță de machiaj și să înlocuiești pudra obișnuită cu un iluminator. Alege însă nuanțe mai degrabă reci, aproape albe. Ideale ar fi Freedom Pro Highlight, în nuanța Ambient sau Makeup Revolution Vivid Strobe Highlighter, în nuanța Ever Glow Lights. Cum creezi un look suficient de horror și șic? Aplică iluminatorul din belșug pe pomeți, sub sprâncene, pe conturul nasului și deasupra buzei superioare. Apoi așterne o cantitate mai mică în mijlocul frunții și pe bărbie, iar la final pudrează ușor și restul feței. Jocul de lumină va da feței plasticitate și un farmec supranatural.

iluminator

Momentul potrivit pentru buze voluptuoase

Machiajul buzelor pentru Halloween poate urma una din două opțiuni de bază: ori alegi albul sau altă culoare palidă, ori, din contra, mergi pe culori închise. Regula principală este clară - buzele trebuie să arate cât mai excentric. Rujuri de culoare închisă găsești oricând câte vrei, dar, de Halloween, chiar poți încerca fără frică și culori extrem de îndrăznețe. Un exemplu ar fi Revlon ColorBurst, în nuanța Shameless, un ruj creion într-o nuanță bogată de violet. Ai suficient curaj pentru un ruj și mai întunecat? Super cool ar fi o nuanță tainică de afine ca Makeup Revolution Vamp Collection, în nuanța 100% Vamp și Maybelline Color Sensational, în nuanța Midnight Plum. Iar la final, pentru buze irezistibil vampirice, ar mai fi tonurile magice de vin roșu Grand Cru, ruj lichid Rouge Edition Velvet, de la Bourjois.

machiaj de zombie