365 de zile de frumusețe cu protecție solară

Efectul dăunător al razelor solare nu devine vizibil peste noapte ci este un proces îndelungat de expuneri repetate la soare fără a utiliza produse de protecție solară adecvate pielii și necesităților dumneavoastră.

Protecție solară, 365 de zile de frumusețe cu Notino, Notino oferă produse pentru protecția solară

 

Gândul la plajele însorite și liniștitoare ale vacanțelor de vară ne poartă automat cu gândul la geanta de plajă conștiincios împachetată încă cu câteva luni înainte cu loțiuni de soare precum Vichy Idéal Soleil, cremă cu factor de protecție ridicat (SPF 30), ideală pentru tenurile cele mai sensibile. Nu același lucru se întâmplă cu bagajul vacanței de iarnă care este de cele mai multe ori deprivat de creme de protecție solară pentru munte.

Este atât de ușor să uităm câteodată de protecția solară! Mai ales pe timp de iarnă. Cu toate că lumina ultravioletă nu este atât de intensă iarna, reflectă de patru ori mai puternic de pe stratul de zăpadă decât de pe suprafața nisipurilor însorite. Astfel, pe măsură ce ne îndreptăm spre o altitudine mai ridicată, razele soarelui devin cu 4% mai puternice pentru fiecare 300 m. Pielea noastră este atinsă atât de lumina ultravioletă propriu-zisă cât și de reflexia sa din zăpadă.

Cum ne putem proteja împotriva efectelor nedorite ale soarelui pe timp de iarnă? Fără îndoială, ne putem baza pe crema de protecție solară pentru munte și balsam de buze Piz Buin Mountain, rezistentă la apă, cu factor de protecție ridicat (SPF 30). Chiar dacă pielea noastră este protejată de multele straturi de haine în sezonul invernal, extrem de util este și Lancaster Sun Sport, un stick de protecție solară pentru față, cu factor de protecție ridicat SPF 30-50.

Hidratarea tenului și protecția împotriva razele UV este la fel de importantă atât pe timp de vară cât și iarna. Oferiți tenului dumneavoastră îngrijirea de care are nevoie prin utilizarea unei creme de față cu factor de protecție precum Clinique Repairwear Uplifting și a unui fond de ten cu factor de protecție ridicat precum Lancaster Sun Sensitive, o alegere șic de îngrijire a tenului.

Orice variantă de protecție solară ați alege, asigurați-vă că folosiți produsele adecvate pielii dumneavoastră și anotimpului corespunzător.

Protejați-vă frumusețea pe toată durata anului cu Notino!