10 trucuri pentru cele mai reușite gene

gene

Genele superbe sunt un must atunci când vrei să obții un machiaj perfect. Chiar și atunci când omiți alte produse de makeup, un dram de rimel poate compensa, definind frumos ochii. Cele mai multe dintre voi, probabil, aveți deja rimelul vostru preferat - dar oare îl folosiți corect? Ei bine, asta-i o altă poveste ... De aceea am decis să-ți împărtășesc 10 trucuri pe care ar trebui să le iei în considerare dacă îți dorești ca genele tale să arate absolut impecabil.

  • Nu folosi același rimel pentru mai mult de 2 - 4 luni, altfel riști să-ți iriți pielea din cauza bacteriilor acumulate.
  • Atunci când aplici rimelul în mai multe straturi, permite-i fiecărui strat să se usuce înainte de a-l aplica pe următorul. Cât aștepți, poți face altceva, cum ar fi să te speli pe dinți, să te dai cu ruj sau să-ți aranjezi părul.
  • Pentru a obține un volum cu adevărat incredibil, folosește o perie mică și pufoasă, cu care să aplici mai întâi un pic de pudră fină pe genele tale. Efectul va fi uimitor!
  • De regulă, un rimel cu efect de curbare este mai bun decât un clește pentru curbarea genelor. Până la urmă, peria rimelului e ceea ce face diferența, iar dacă o alegi pe cea corectă, îți va ridica și curba genele chiar mai bine decât un clește.

Recomandarea mea: Bourjois Mascara Volume Glamour Ultra-Curl sau legendarul rimel Lancôme Virtuose

  • Dacă vrei să definești și genele mici din colțul ochiului, încearcă să ții rimelul vertical, nu orizontal. Cu alte cuvinte, aliniază peria cu direcția de creștere a genelor - este nevoie de un pic de practică, dar te vei obișnui rapid.
  • Nu uita să-i cureți peria, altfel se va strânge tușul în partea de sus, iar genele nu se vor separa în mod corespunzător în timpul aplicării. Cum? Pur și simplu mai treci din când în când pensula prin apă caldă curată și apoi o ștergi cu un servețel. Nu uita să păstrezi tubul rimelului închis, astfel încât produsul să nu se usuce.
  • Atenție cu rimelurile rezistente la apă, se usucă de multe ori mai repede decât cele obișnuite.
  • Nu ,,pompa'' niciodată tubul de rimel înainte de utilizare, pentru că forțezi aer în tub, iar calitatea rimelului se va deteriora mai devreme.
  • Încearcă să folosești ulei de nucă de cocos în loc de demachiantele obișnuite. Îndepărtează foarte bine machiajul, hidratând în același timp genele.
  • De asemenea, poți folosi rimelul și atunci când rămâi fără creion de ochi lichid. Tot ce îți trebuie este o pensulă potrivit de subțire pentru a aplica tușul din tub.

Recomandarea mea: Pensula pentru eyeliner da Vinci Classic

Alina