ARTDECOPerfect Mat Eyeliner Waterproof eyeliner cu efect matifiant

1×
ARTDECO Perfect Mat Eyeliner Waterproof eyeliner cu efect matifiant
ARTDECO Perfect Mat Eyeliner Waterproof eyeliner cu efect matifiant
Economisiți
67RON

Economisiți 28%
culoare 2602.71 Black 4.5 ml
48RON

În stoc | 1.066,67RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: ART3419
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 27.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine joi 27.01.2022

Machiaj ca în filme? Da, cu tușul lichid de ochi Artdeco Take Me to L.A., care pune în valoare orice look, datorită impactului dramatic al ochilor.

Caracteristici:

  • are rezistență de lungă durată, nu se întinde și nu se transferă
  • culoarea neagră, intens pigmentată, are un finisaj mat foarte trendy
  • vârful subțire, de mare precizie asigură o aplicare facilă

Mod de aplicare:
Se trasează cu vârful o linie subțire pe pleoapa de sus, dinspre colțul intern al ochiului spre colțul extern. Pentru un efect de ochi de pisică, se ridică ușor linia înspre tâmple.

Caracteristici

Culoare
negru
Consistență
fluid
Efect
rezistent la apă, mat

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.