Artdeco Spray on Leg Foundation spray tonifiant pentru picioare

Artdeco Spray on Leg Foundation spray tonifiant pentru picioare
Artdeco Spray on Leg Foundation spray tonifiant pentru picioare
culoare 9 Sunny Brown 100 ml

Cod: ART04458 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați cel puțin trei produse cosmetice și primiți 10% reducere. Reducerea se deduce automat în coșul de cumpărături. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descrierea produsului Artdeco Spray on Leg Foundation
Caracteristici

Lăsați dresurile în sertar. Datorită sprayului nuanțator pentru picioare Artdeco Spray on Leg Foundation, picioarele vor arăta perfect și fără ele. Uniformizează perfect nuanța pielii, acoperă imperfecțiunile minore și, într-o clipă, oferă picioarelor un bronz de vacanță, ca și cum tocmai v-ați fi întors de la mare.

Caracteristici:

  • asigură picioarelor un aspect bronzat, cu efect catifelat
  • uniformizează nuanța pielii și arată natural
  • conferă picioarelor un efect optic de contururi mai zvelte
  • se întinde ușor și uniform
  • nu se transferă pe îmbrăcăminte
  • nu lasă pete

Aplicare:
Agitați înainte de utilizare. Pulverizați uniform sprayul pe piele, de la o distanță de 20-30 cm. Pentru un efect perfect, masați ușor cu mâna. Lăsați să se usuce câteva minute, după care vă puteți îmbrăca.

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Consistență
fluid
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
După tipul de acoperire
Medie

Despre brand Artdeco

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.

Rating Artdeco Spray on Leg Foundation