Artdeco Applicator Mitt for Spay on Leg Foundation

manusi de aplicare

Artdeco Applicator Mitt for Spay on Leg Foundation manusi de aplicare
Artdeco Applicator Mitt for Spay on Leg Foundation manusi de aplicare
1 buc

Cod: ART3485 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
La cumpărarea oricăror produse de minim 190 RON vă puteți alege în coșul de cumpărături un cadou din oferta noastră specială cu cadouri de vară.
Artdeco Applicator Mitt for Spay on Leg Foundation
1 buc

Descrierea produsului Artdeco Applicator Mitt for Spay on Leg Foundation

Aplicatorul pentru produse autobronzante Artdeco Applicator Mitt for Spay on Leg Foundation asigură întinderea uniformă a fiecărui produs, pentru un look perfect bronzat.

Caracteristici:

  • facilitează utilizarea produselor autobronzante
  • conceput pentru utilizarea repetată
  • protejează mâinile împotriva colorării accidentale

Cum se utilizează:
Se aplică produsul de autobronzare direct cu instrumentul de aplicare și se întinde apoi uniform, pe întregul corp. Se spală bine, după fiecare utilizare.

Despre brand Artdeco

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.