Skip to main content

ArtdecoCuticle Remover Gel gel pentru îndepărtarea cuticulelor

1×
Artdeco Cuticle Remover Gel gel pentru îndepărtarea cuticulelor
Artdeco Cuticle Remover Gel gel pentru îndepărtarea cuticulelor
Economisiți
75RON

Economisiți 28%
10 ml
54RON

În stoc | 540,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: ART2303
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 21.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Gelul special de îndepărtare a cuticulelor Artdeco Nail Art Gel, permite realizarea rapidă a unei manichiuri perfecte, pentru mâini perfect îngrijite și fără cusur.

Caracteristici:

  • înmoaie cuticulele rapid și eficient
  • permite îndepărtarea ușoară a cuticulelor
  • protejează de zgârieturi și de rănile minore
  • hrănește și hidratează unghiile și cuticulele

Mod de aplicare:
Cu o pensulă, se aplică gelul în jurul unghiilor și se lasă să acționeze timp de 2-3 minute. Apoi se înlătură cuticulele cu un bețișor sau cu un stick.

Caracteristici

Efect
fermitate

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.